TERMOS Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 pitt-fajna rybka .Tegoroczny?Czy wspomnienie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Gratulacje @pitt.Swoją drogą jedziesz z nami równo Od tych fotek nie tylko w tym wątku to niektórych, a mnie nabank zazdrość zżera aż miło Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @PittMUCHA NIE SIADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ledwo wymiarowy ale ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Alez piekna ryba. Dobrze, ze tym razem im nie przyszlo do glowy, zeby wypchac i powiesic na scianie nad kominkiem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Piękna zębata, cud ubarwiona .... aż się łezka w oku kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @Pitt.To fotka z góry, to jakby małego aligatora pokazywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ależ wielki olbrzym ,może za kilka lat będą i u mnie takie pływały Myślę,że pływają,tylko trochę w mniejszej ilości,ale w Polsce są jeszcze duże szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ale gigant Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Piękna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Piękny exosik, wygląda jakby miał z 1,5 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Pitt, niesamowite!!!! Już nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Remek On na pewno został wypuszczony Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Przepiekna ryba Pitt!!! Gratulacje i prosimy o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marubozu Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 pittPiekne Hechty, piękne........ale już widziałem większe !!pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 @pittrzeczywiscie, ostatnie zdjecie czad ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No prawda - i fotki i ryba piękna GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Pitt, piękny pistolecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Marek Gryglewski trafil 12,5kg z Kavlingean. Czekam na zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 witam mam pytanko, czy plecionka PP 0.10 da sobie rade z przyłowem w postaci szczupaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 zależy jak duży będzie to szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 powiedzmy 80 max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 witam mam pytanko, czy plecionka PP 0.10 da sobie rade z przyłowem w postaci szczupaka? PP 0.10 - a ile to w lb?Ogólnie dla mnie szczupły to min PP15lb.Niżej pewnie da się, ale wtedy w finale, o ile szczupły nie urwie się wcześniej z kotwicą w paszczy, wyholujesz skrajnie wyczerpaną rybę, więc raczej odradzam takie experymenty. No chyba, że masz na myśli jakieś pistolety jako przyłowy - wtedy powinno być bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Na dobrą plecionkę o tzw. przekroju 0.10 wyholujesz i metrówkę spokojnie (jeśli masz oczywiście przypon i nie łowisz w krzakach, z których musić holować siłowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 chodziło mi o 10LB tylko z przyzwyczajenia żyłkowe parametry mi się nasunęły... rozumiem więc że jeśli trafi mi się jakiś zębacz na taką plecionke dam rade bez straty przynęty... ? bo mam zamiar zrobić z tej 10lb uniwersalną linke ( troche pstrągi, troche okonie ) a przyłów w postaci szczupaka trafić się może... ps.krzaków raczej unikam ze względu na brak doświadczenia mam problem z przynętą ( żeby czegoś nie zahaczyć ) co dopiero mówiąc z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi