Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witam,

Zabrac takiego nad tajne jeziorko :D :D :D Mi 13 sie nie przysluzyl. Najpierw wyjscie i duzy lej. Powtorka i wyskok nad wode- nie zaciete :( :( :(

Jecek- kombinuj wolny nastepny weekend to przejedziemy sie tam zanim skonczy sie sezon. Pozniej do pazdziernika wchodzi w gre tylko 26 maja i towarzyskie zawody Lure Anglers Society.

Pozdrawiam i gratuluje serdecznie zyciowki. Jest tam duzo metrowek i jak wspominali wczoraj padl okaz 30 funtow. Pierwsi musimy przekroczyc magiczna dla wszystkich 40 :D :D :D

Bujo

Piękna rybka.Gratulacje.Ten kołowrotek ze zdjęcia to Spro?W pierwszym momencie jak zobaczyłem zdjęcie i ten podbierak myślałem,że złowiłeś karpia ze 30 kg :mellow: (brat karpiarz takiego używa :mellow: )Zdjęcia ładne,rybka ładna,piękne pożegnanie z rybką-jeszcze raz gratulacje :D

ładne rybki - gratulacje. na shannon też rybki biorą, raczej dzieciarnia tzn. do 75cm. ryby piękne chodzą i są w świetnej kondycji. dziś rządził jack, na muchę niestety nic, bo i warunki nie bardzo ( wiatr ). no ale dzień udany piękna pogoda, parę ryb.

super :D

pozdrawiam!

No właśnie Krzychu - dzieciarnia. U nas 3 x ~70 i jedna 80-tka którą tpe1 dumnie prezentuje kilka postów powyżej. W sumie zaliczyliśmy po dwie ryby i po dwa spady :angry: plus sprawdziłem czy moja wędka 30lb ma faktycznie 30lb. Tak jest - plecionka pękła wędka cała <_<

Czy ktoś się orientuje jak to jest z okresem ochronnym,czy obowiązuje on tylko wędkarzy?Byłem dzisiaj w TESCO,świeżutkie szczupaki leżą na półkach.Czy handlowców ochrona ryb nie dotyczy?

ja widuje czasem 30cm szczupaczki w supermarketach.. nie wiem czy ktoś kontroluje ich dostawców..