Andrzej Stanek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Piękny grubasek, poszedł jak torpeda.Jeszcze trochę i Mefisto w akcji... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Wygląda na sporą 90cm! Gratuluję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Remek, czy Miała warkoczyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam, Zabrac takiego nad tajne jeziorko :D Mi 13 sie nie przysluzyl. Najpierw wyjscie i duzy lej. Powtorka i wyskok nad wode- nie zaciete :( Jecek- kombinuj wolny nastepny weekend to przejedziemy sie tam zanim skonczy sie sezon. Pozniej do pazdziernika wchodzi w gre tylko 26 maja i towarzyskie zawody Lure Anglers Society. Pozdrawiam i gratuluje serdecznie zyciowki. Jest tam duzo metrowek i jak wspominali wczoraj padl okaz 30 funtow. Pierwsi musimy przekroczyc magiczna dla wszystkich 40 :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Piękny grubasek, poszedł jak torpeda.Jeszcze trochę i Mefisto w akcji... Pozdrawiam Witam, Mephisto tam juz wyciagnal 21 funtow :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ta ryba to mi wygląda na metróweczkę ale to zależy jak była prezentowana na zdjęciu czy mocno wystawiona do przodu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ta ryba to mi wygląda na metróweczkę ale to zależy jak była prezentowana na zdjęciu czy mocno wystawiona do przodu. PozdrawiamRemek Witam, Do metrowki to mu troche brakowalo. Musi poczekac ale 90 moze z malym kawalkiem miala Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Nie jednak metra nie ma. Złudzenie Około 90 cm. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Bujo - to mam kij z dobrą metryką i referencjami.Postaram się kontynuować tradycję... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dziś na Allua połowiliśmy pierwsze w tym roku szczupaczki na Slidery i Fatso oraz przetestowaliśmy w boju nasze nowe jerkówki i multiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Piękna rybka.Gratulacje.Ten kołowrotek ze zdjęcia to Spro?W pierwszym momencie jak zobaczyłem zdjęcie i ten podbierak myślałem,że złowiłeś karpia ze 30 kg (brat karpiarz takiego używa )Zdjęcia ładne,rybka ładna,piękne pożegnanie z rybką-jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ładne rybki - gratulacje. na shannon też rybki biorą, raczej dzieciarnia tzn. do 75cm. ryby piękne chodzą i są w świetnej kondycji. dziś rządził jack, na muchę niestety nic, bo i warunki nie bardzo ( wiatr ). no ale dzień udany piękna pogoda, parę ryb.super pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 No właśnie Krzychu - dzieciarnia. U nas 3 x ~70 i jedna 80-tka którą tpe1 dumnie prezentuje kilka postów powyżej. W sumie zaliczyliśmy po dwie ryby i po dwa spady plus sprawdziłem czy moja wędka 30lb ma faktycznie 30lb. Tak jest - plecionka pękła wędka cała <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Czy ktoś się orientuje jak to jest z okresem ochronnym,czy obowiązuje on tylko wędkarzy?Byłem dzisiaj w TESCO,świeżutkie szczupaki leżą na półkach.Czy handlowców ochrona ryb nie dotyczy? ja widuje czasem 30cm szczupaczki w supermarketach.. nie wiem czy ktoś kontroluje ich dostawców.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Piękna fotka uwalnianej ryby. gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Wstawiam pare fotek z zeszlego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A ten z dzisiaj jak widac pogoda do du..y!@Luksaj pobil mnie na leb na szyje dzisiaj po moim szczupaku i zmianie miejsca w 10 rzutach wyciagnol 4 szczupaki dwa krotkie i dwa ladne,najwiekszy 84 cm <_< Moj 82 jutro powtorka z rozrywki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ładne te Wasze hiszpany. Prawdziwe tygrysy. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 @Claudio, Luksaj gratulować, gratulować My na razie pożemy tylko pooglądać fotki, ale to już nie długo się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam ponownie.Dzis juz troszke lepiej <_< 4 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 No i oczywiscie bierzemy na PATELNIE! <_< A moze lepiej jeszcze poczekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 kozackie te wasze szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ten na slidera7. Jak widac na zdjeciach sa nawet w dobrej kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 No dobra wstawie jeszcze dwa chyba sie moderator nie zdenerwuje ze tyle fotek? Ale @Luksaj zrobil takie ladne fotki:roll: No i oczywiscie patelnia! Dzieki @Luksaj za tak szybkie dostarczenie zdjec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 No....No.....GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi