Mielony Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam u mnie najbardziej sprawdza sie rapala x-rap10 oraz spro mr.tdd powercatcher A jak u was panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rózgaś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 EEEE cóż tu się uczyć... Ponad 700km przepływane od lipca i nie ma się czym chwalić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zeżarli sandacze to i zeżrą sumy niestety taka kolejność, a potem lament.Znam jednego takiego debila ,ktory na lokalnym forum u nas istnieje i takimi fotkami chwali się FACEBOOk-u Najgorsze to że guwniarz ma 20-kilkanaście lat i już taki skrzywiony https://www.facebook.com/photo.php?fbid=578594378863753&set=a.422063791183480.98993.100001395898355&type=1&theater 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rózgaś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 powinien się z nim wykąpać. Chciałbym zobaczyć jak ktoś się tam kąpie:-) wyjebka bankowa. Nie używam fejsbuka bo bym mu nawrzucał hehehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Krzysiek no ma wyj......... Tyle co ja mu osobiscie nawciskałem ,gdzie tam - jak byś bił w betonowy mur głową Najgorsze to to że to małolat i nic do niego nie trafia żadne argumenty -beton w czystej postaci.I my się dręczymy - kiedy te stare pokolenie gumowców umrze - nigdy bo już rosnie następne i to jeszcze bardziej nastawione na sukces i lans medialny.A że możliwości i wiedze mają większą od dziadków to uwierz mi będą przeć do przodu bez opamiętania - smutne lecz prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dienekes Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Niestety, kretynów nie ubywa. Dawniej, padali na syfilis, zdychali w paszczy dzikich zwierząt lub na polach bitew. Teraz są wrzodem na dupie społeczeństwa. Smacznego 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Tacy nie są groźni. Oni oficjalnie zabierają ryby i wiadomo komu nie zdradzać szczegółów. Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 ... Parę dni po tym incydencie znajduję ich fotki na forum. Oczywiście sum "wrócił" do wody.Na naszym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 czesc @spy.Czy moglbys przylinkowac te sesje.. Może być na priv...Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 000kamyk000 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Kurcze może w Krakowie powinna być przeprowadzona jakaś akcja informacyjna na temat składu rybiego mięsa i właściwości chemicznych wody w Wiśle.Nagłaśniana w wszystkich możliwych mediach. Być może wtedy część oświeconych została by bardziej oświecona a druga część podążających za modądałaby sobie spokój bo to już nie cool by było. Też miałem nadzieję ,że kiedyś zmieni się mentalność Polaków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dienekes Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Wiesz, swego czasu było głośno na temat pasożytów toczących okonie. Sprawa dotyczyła w szczególności Zalewu Zegrzyńskiego. Mimo czerwonego paskudztwa w mięsie pasiaków, chamy do tej pory napychają siaty tymi pięknymi rybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja nie mam nic przeciwko jak jakiś starszy pan zabiera ryby - takie ma wpojone zasady i już za późno żeby to zmienić.Nie mam też nic przeciwko jeśli robi to biedny człowiek.Oczywiście mówimy o zabieraniu w zgodzie z regulaminem. Jednak krew mnie zalewa jak jakaś bogata pała morduje wszystko co złowi.Pazerność nie zna granic ... Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez hlehle 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pszemo Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Dokładnie jak pisze Daniel mnie też najbardziej wkur.... że ludzie zabijają rybę której nie potrzebują. Krew mnie zalewa ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Dokładnie jak pisze Daniel mnie też najbardziej wkur.... że ludzie zabijają rybę której nie potrzebują. Krew mnie zalewa ....... No nie zgodziłbym się ze stawianiem tak sprawy.Każdy killer potrzebuje tej ryby na swój sposób - pochwalić się, powiesić łeb na ścianie, sprzedać, obdarować sąsiadów, zawekować, nakarmić świnie etc. Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Mojej żony szwagier, ma znajomego w pracy ,który po dwutygodniowych wczasach na Mazurach- nie chce zdradzić nazwy jeziora- przywiózł około 100 szczupaków już zamrożonych, które leżakują w zamrażalce na działce. Trochę porozdaje znajomym, rodzinie, a resztę powoli konsumuje Na dodatek to nic dziwnego dla niego- jak to powiedzał- płacę i mi sie należy, jak ja bym nie wzioł to inni wezmą. To jest dopiero sk.......two 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Sto szczupaków w dwa tygodnie to nie "płacę i mi się należy" tylko kłusownictwo, limit wielokrotnie przekroczony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dienekes Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) I głupota. Zamrożenie ryby pozbawia sensu zabranie złowionej sztuki w celach konsumpcyjnych. Choć akurat fanów tego typu zdobywania pokarmu nie brakuje, niestety. Swoją drogą, ciekawe, czy to woda PZU, PZW , a jeśli tak, to lekką ręką gość chyba sobie tyłek RAPR-em podtarł. 100 esoxów na 14 dni, przy dziennym limicie 2 sztuk? Hmm... Edytka: Tośmy się, w dobrej wierze, zdublowali Edytka Nr 2: Zaraz, zaraz, to są jeszcze na Mazurach jeziora, w których można złowić 100 szczupaków w 14 dni? :o Takie, gdzie w tym czasie 1 się trafi, to już rarytas :lol: Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Dienekes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jak się beretuje pomijając limity i przyzwoitość, to pewnie i wymiar ryby nie ma znaczenia, łatwiej wtedy do stu policzyć...Dobrze, że zaraz długi weekend, zgubię na rybach żółć, która mnie od czytania o takich "łowcach" zalewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dienekes Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Eh, pozbawiłeś mnie złudzeń, które sam skrupulatnie w sobie przed chwilą wyhodowałem, żywiąc nadzieję, że jednak gdzieś w tym chorym kraju jest taka rybna woda, zasobna w rosłe szczupaki (nie mylić z siatkarkami-anorektyczkami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja podejrzewam, że większość była bez wymiaru On podobno nie jedzie odpocząć, tylko nabrać ile i czego się tylko da. Jak zaczynają szczupłe brać ,to dostaje telefon od miejscowych, bierze urlop, pare litrów wódy dla nich i jedzie nie patrzy na nic Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez maniek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Podejrzewam, że masz rację, bo trzeba by słusznych rozmiarów zamrażarki, żeby to zmieścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Night_Walker Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 @Wojtek - sandacze biorą mi całkiem nieźle np przedwczoraj miałem 6 wyjść, z czego 2 trafione. Dzisiaj zamiast zanderów trafiłem klenia 55cm - cieszy taka klucha Natomiast Twoja wypowiedź: "Drugie dno jest takie, że jak się hapie wszystko jak jaskiniowiec, to potem frustrację wyładowuje się na forum Czysta hipokryzja" jest niezasłużoną niegrzecznością, równie dobrze ja mógłbym Cie nazwać ekoterrorystą czy wędkarskim frustratem (równie niegrzeczne, a zdaje się że i równie prawdziwe). Zabieram jak dobrze wiesz część złowionych ryb, ale jest to niewielki % dozwolonej przez RAPR ilości, Jeśli ktoś pragnie kontynuować temat w kierunku C&R, to beze mnie - filozoficzne aspekty wedkarstwa rozwijam w zimę, teraz skupiam się na czerpaniu z niego przyjemności pozdrawiam, Night Walker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zabieram jak dobrze wiesz część złowionych ryb U nas często spotykam się z takim stwierdzeniem. "Panie, ja nie biorę wszystkich ryb. Tylko te wymiarowe.". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtek B. Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 @Wojtek - sandacze biorą mi całkiem nieźle np przedwczoraj miałem 6 wyjść, z czego 2 trafione. Dzisiaj zamiast zanderów trafiłem klenia 55cm - cieszy taka klucha Natomiast Twoja wypowiedź: "Drugie dno jest takie, że jak się hapie wszystko jak jaskiniowiec, to potem frustrację wyładowuje się na forum Czysta hipokryzja" jest niezasłużoną niegrzecznością, równie dobrze ja mógłbym Cie nazwać ekoterrorystą czy wędkarskim frustratem (równie niegrzeczne, a zdaje się że i równie prawdziwe). Zabieram jak dobrze wiesz część złowionych ryb, ale jest to niewielki % dozwolonej przez RAPR ilości, Jeśli ktoś pragnie kontynuować temat w kierunku C&R, to beze mnie - filozoficzne aspekty wedkarstwa rozwijam w zimę, teraz skupiam się na czerpaniu z niego przyjemności pozdrawiam, Night Walker Ciągnąc dalej swój impertynencki ton, stwierdzam, że jesteś małym kłamczuszkiem. Nadal będę wypuszczał sandacze i co tam jeszcze mi się nawinie- z rozkoszą na ustach i motywacją, że ktoś jeszcze oprócz mnie, a przed Tobą spotka się z danym osobnikiem. Szanuję Cię jako człowieka (jesteś inteligentny), ale podejścia zrozumieć nie potrafię. Pozdrawiam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mr-perch Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 A miało być o killerach sumowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Może lepiej że nie jest i żeby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mielony
Witam u mnie najbardziej sprawdza sie rapala x-rap10 oraz spro mr.tdd powercatcher
A jak u was panowie?
Top użytkownicy dla tego pytania
12
10
7
7
Popularne dni
15 Sie
18
14 Sie
16
16 Sie
16
13 Sie
14
Top użytkownicy dla tego pytania
Catch&Release 12 odpowiedzi
spy 10 odpowiedzi
rózgaś 7 odpowiedzi
staszek 7 odpowiedzi
Popularne dni
15 Sie 2013
18 odpowiedzi
14 Sie 2013
16 odpowiedzi
16 Sie 2013
16 odpowiedzi
13 Sie 2013
14 odpowiedzi
Popularne posty
Dienekes
Niestety, kretynów nie ubywa. Dawniej, padali na syfilis, zdychali w paszczy dzikich zwierząt lub na polach bitew. Teraz są wrzodem na dupie społeczeństwa. Smacznego
hlehle
Ja nie mam nic przeciwko jak jakiś starszy pan zabiera ryby - takie ma wpojone zasady i już za późno żeby to zmienić. Nie mam też nic przeciwko jeśli robi to biedny człowiek. Oczywiście mówimy o zabie
Dagon
@spy - tak niestety jest i będzie jeszcze jakiś czas, działanie wbrew sobie, wbrew normalności, chęci pochwalenia się wynikami czy zaniechanie zwyczajnej, ludzkiej interakcji z kolegami wędkarzami pol
Opublikowane grafiki
160 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi