damian88888 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witajcie, dużo naczytałem się o woblerach tej firmy i postanowiłem je przetestować może ktoś już nimi łowił i może coś powiedzieć na ich temat? PS: Co sądzicie o Krakuskach.. ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 damian moze skoro zdecydowales sie je przetestowac to sam coś napiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 KSK i krakuski to różne firmy, przynajmniej tak było kilka lat temuKSK łowiłem dużo, bo były tanie, nigdy na małe nie miałem efektów na średnie i duze łowiło się już sensownie. Ogólnie to takie nijakie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88888 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Przetestuje i napewno dam znac patrząc na Krakuski to kolorystycznie nie ustępują woblerom Salmo, może nawet są ciekawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Gdzie właśnie można kupić te woblery KsK i po jakich cenach chodzą? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88888 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 KSK kupuję w Zabrzu, ceny 12-18zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ja łowię na krakuski - uwielbiam je Z tego co wiem to nie tylko dobra przynęta na pstrągi ale na inne rybki - brzany też. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Na krakuski złowilem swoje najwieksze pstrągi: potoka 56 i tęczaka 62 cm. Pstrągowa klasyka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 KSK, a Krakusek to dwóch różnych producentów. Krakuska polecam na pstrąga i klenia. KSK mi nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Krakusy - w moim przypadku bez rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi