KrzysztofS Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam wszystkich, poszukuje mocnego spiningu do lowienia szczupakow na jerki , dlugosc jaka mnie interesuje to 2,10 do 2,20 i ciezar wyz. 40-80g. W internecie za duzo nie znalazlem wiec jakby ktos wiedzial o wedzisku z takmi lub podobnymi parametrami to bardzo prosze o propozycje. Najlepiej zeby nie kosztowal wiecej jak 200 euro ale jak bedzie troche drozej to tez zcierpie Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) http://allegro.pl/shimano-stradic-spin-7-1-215cm-pg-gratis-wys-i3385657801.htmlCo prawda tej serii nie znam ale miałem kijek z wcześniejszej serii w dł. 2,7m i c.w. 10-50g. Byłem z niego bardzo zadowolony. Jeśli ta seria "trzyma poziom" to warto. Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 polecam wędke na blanku st croix tak ok. 1 1/2, 2 oz. Będzie Pan zadowolony. ja jedno uncjową wędką obsługuje bez problemu jerki do 60 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 shimano YASEI cast 30-70g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jig & Jerk 213cm do 100gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) St. Croix PS70HF(2) PS. Spinning do jerków 40-80g?! Hmmm... Może jednak casting? Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztofS Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Serdeczne dzieki panowie za podpowiedzi mysle ze najpierw sie zdecyduje na tego stradica. Jig & Jerk 213cm do 100gr.A czy mogl bys mi powiedziec z jakiej firmy ten kij? St. Croix PS70HF(2) PS. Spinning do jerków 40-80g?! Hmmm... Może jednak casting?No wlasnie na kije spiningowe mi sie szarpie najlepiej + obowiazkowo kolowrotek slamer z pena bo wszystkie inne ktore mialem wczesniej to wytrzymywaly zaledwie po kilka wyjazdow a slamerami szarpie juz ze 3 lata i nadal pracuja jak nowe. Posiadam rowniez kije z pazurami z plaskimi i okraglymi multikami ale one do mnie nie przemawiaja i dlatego uzywam ich tylko do trolingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi