Skocz do zawartości
  • 0

Miejsce na wedki.

TERMOS

Pytanie

A no jest koledzy taki problem ze mam maly remoncik i przy okazji zaczalem kretowisko i wygrzebalem wszystko co mozna .Nazbieralo sie tego troche w tym kilka wedek ,mam wiec kije a nie wiem jak je pomocowac np.do sciany .Moze macie jakies ciekawe pomysly ?

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

nieeee noooo spoko, czteropak czeka nie jest źle ;)

Czteropak jest w standardowym wyposażeniu przy wyjazdach na rybki tylko musi byc pogoda pozwalajaca na skosztowanie :D

Trout jakoś się nim ostatnio nie chwaliłeś na Piławie :mellow: niedobraku jeden ;)

Mifek dbałem o Wasze zdrowie :D no bo jak to pić piwko na dworze przy minusie na termometrze :D

A co odwlecze to nieuciecze :D mam nadzieje ze na wiosne jak bede w kraju to da się jakieś spotkanko zorganizować :D

powiedz to moim robolom na budowie.... dla nich dzien bez piwa to dzien stracony :mellow: choc na szczescienie wszyscy :mellow: tak twierdzą... ba! mam nawet jednego ananasa ktory w ogole nie pije... nie wiem jak on sie uchowal... budowlaniec ... i nie pije...i na dodatek polak

• 0

Thermos,jeśli chcesz tylko miejsce na wędki to już pewnie wiesz o co chodzi.Ja z mojej szafy jestem generalnie zadowolony.Jedyny minus to zbyt mała pojemność na obecną chwilę :mellow:

Kiedy powstała 9 lat temu była tylko mucha ,spnning,dorsze i jakiś spławiczek na kanikułę.Nie dość że to się rozrosło, to po trzech latach doszedł jerking szczupakowy :lol:

Duże pudła trzymam obok,tam też mam kącik do robienia much i drobnego majsterkowania wedkarskiego.

Aha, podlodóweczki są na szafie :mellow:

Tak z grubsza wygląda całość(bez kącika)

post-61-1348913718,077_thumb.jpg

post-61-1348913718,1641_thumb.jpg

• 0

@rocky

musisz posortowac woblery w wieksze pudla, tak, zebys mogl wabki przechowywac w pionie i pudla z takim systemem, zebys mogl je stawiac jedno na drugie ...

to chwilowo pomaga :mellow:

kolowrotki na jedna polke, linki na inna itd, wszystko w pudelka, to oszczedza miejsce i nie powstaja takie dziwne 'kupki' sypiace sie po otwarciu drzwi

wiem co mowie ;)

• 0

Pitt, mam mniej wiecej tak jak piszesz,tylko niestety nie wszystko jest jak zwykle w szafie :lol: Nie jestem zbyt pedantyczny i sporo drobnego sprzętu wala sie po pokoju

Ostatnio musiałem dokupić pudełka, ale te wiszące przynęty mi nie przeszkadzają,czasami można na szybko coś podmienić przed wyprawą :mellow:

Mój kącik

post-61-1348913718,2258_thumb.jpg

• 0

rocky -fajnie to sobie zrobiles ,wszystko pod reka a masz tego od cholery :D Wyobrazam sobie wyjazd na ryby i chaslo -za piec minut jedziemy

pitt-fajny kacik ,pewnie sie juz powiekszyl troszeczkie ,wzrok wklejam w te cudne wirowki .

remek-Ale ty masz porządek!!! No to u mnie wygląda to trochę inaczej .

Remek -zawsze mozna sie zlozyc na mini lopate ,My Ci tam szybko zrobimy porzadek .Daj Nam tylko szanse tam wejsc. :D

PaNek -Patent niczego sobie ale... gdzie ja TU takie walki teraz dostane.

Zrobilem tak- Zaczalem szykowac ,deseczki kiedy to harvi wtargnal do Mnie i zjadl pol torta :D .Dalej potoczylo sie szybko ,katalog i juz jedziemy do sklepu.A tak to wyglada -biostereon- zgodnie z zyczeniem.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1768e25ea728e4f3.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/daee78a2156ee19c.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8739aaa87b313363.html

A juz za 9 -lat B) bede mial tyle sprzentu jak u rocky-ego i Trout-a .A Oni ........nawet o tym niemysle :mellow: .

• 0

Witajcie,

Ostatnio różnież myślę o ciekawym miejscu na ciągle zwiększający sie stan posiadania wędek. Zastanawiałem się nad skopiowaniem coś z tego: link.

Ale jednak pokombinuję ze ścianą, i jakimś prostym trzymakiem, dam znać jak już bedzie gotowe.

pozdrawiam

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/index/index-disp lay.jsp?id=cat600037&navAction=jump&navCount=1&c mCat=MainCatcat20166&parentType=category&parentId=ca t20166

• 0

@ trout

Tez mam moim zdaniem fajny stojaczek na 7 wedek zbudowany na podobnym wzorze jak Twoj. Czy moglbys mi powiedziec jaka gume wkleiles? Bo wlasnie to u mnie jest problem. Mam dziury 4cm i 2 cm. Niestety kijki lataja - przydala by sie wlasnie taka guma zeby siedzialy na szytwno. Moge jutro wstawic fotke.

Pozdrawiam

Tomek

• 0

rocky-Narazie poprzestane na jednym kompletnym stojaku.

Skromny zestaw kilku wedek w zupelnosci wystarczy ,kusi troche zeby co jakis czas cos dolozyc, jakis nowy lepszy model .Zawsze bedzie tak ze beda lepsze i nowsze tego sie nigdy niedogoni ,inaczej wyglada swiat przynent .Ja niemogie sie powstrzymac jak cos Mi sie podoba ,to chyba Nasza wada i zaleta .

Sprzeciarstwo az sie torby rwa na paskach :mellow: