andrzej1977 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Chciałbym dziś zaprezentować swoje przynęty. Wykonuję głównie woblery, bawię się w to już 10 lat. Początkowo wykonywałem je z lipy, teraz głównie z balsy i pianki. Na początek kilka "balsianych", długość 6 cm.I coś pod klenia, jazia, okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1977 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witaj wśród twórców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Tak "rzuciłem okiem" na datę Twej rejestracji -dłuuuugo się zbierałeś z prezentacją swych dzieł. A przecież nie masz się czego wstydzić! Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1977 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Dzięki za przywitanie, tu nie chodzi o wstyd a o brak czasu. Po prostu żona i dzieci nie dopuszczają mnie do komputera Poniżej jeszcze kilka "balsianych " wobków.Długość 9-11 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1977 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Cykady 4cm z własnoręcznie zrobionego wykrojnika, nie ważyłem ich ale coś ok. 5 gram, może ciut więcej. I wahadłówki wyklepane kilka lat temu sprawdziły się na bużańskich szczupakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1977 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Tak, jak wspomniałem w pierwszym poście woblery wykonuję z balsy i piany. Balsowe produkty pokazałem wcześniej, teraz kolej na piankę. Jako pierwszy 4 lata temu powstał 3cm pękaty woblerek przeznaczony do połowu kleni z opasek, ale sprawdził się także na okoniach i innych drapieżnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Wobki fajne przedstaw więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Fajne woblery. Powiedziałbym mocno tradycyjne. Trochę w stylu sieka a to bardzo dobre woblery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1977 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Fajnie, że się podobają, choć te były najmniej estetycznie wykonane. Jako drugie powstały chyba boleniowe, połowiłem na nie sporo boleni, a trafiały się także okonki i sandacze. Szczególnie w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1977 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 8cm imitacja okonia powstała z myślą o nocnych łowach z opaski. Pracuje nawet trzymana w nurcie bez zwijania linki, łowiłem na nią sumy, klenie, okonie i szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1977 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Fajne woblery. Powiedziałbym mocno tradycyjne. Trochę w stylu sieka a to bardzo dobre woblery .Woblery w stylu Sieka możne dlatego, że bardzo dużo na nie łowiłem i miałem na nie efekty. Moje są jednak nieco bardziej pękate i nie maja tak wyraźnej pracy ogonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi