yglo Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam Kolegów,może ktoś łowi i zechce się podzielić opinią o tym kołowrotku, poszukałem na forum ale nic nie znalazłem... Na pierwszy rzut oka ładny, zgrabny i zaciekawia ta asymetryczna stopka... http://www.corona-fishing.pl/Katalog,produktow/Kolowrotki/Fin_Nor/Inshore/13,162,795 Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluton Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Podpinam się pod pytanie. Na pewno któryś z użytkowników się na niego skusił i może coś ciekawego napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenti20 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wygląda bardzo ciekawie.Mają w swojej ofercie jeszcze kilka innych np sportfisher. Ja też poszukuje alternatywy dla slammera i w oko wpadły mi te korby.Ciekawe jak to pracuje bo u mnie nie ma gdzie tego pomacać .Może ktoś miał z nimi styczność i coś się dowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazurak Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Posiadam ten kołowrotek wielkości 3000, używałem go przy połowie boleni. Na początek po zakupie musiałem wykasować luz na przekładni, w trakcie łowienia ciągle plątał przy rzutach plecionkę, poza tym farba na korpusie wchodzi w reakcję z płynem na komary. Krótko mówiąc, nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenti20 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Czyli lipa. A szkoda dobrze sie zapowiadalo.Chyba zostane przy slamerze ale spiluje troche stopke bo nie wszedzie sie miesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi