spy Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 31 Maja 2015 przez spy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam.Napewno Pan przesadził z dokręcaniem,aczkolwiek ten rodzaj uchwytu jest najbardziej narażony na tego typu usterki.Jeżeli ma być fachowo to pozostaje wymiana uchwytu,co wiąże się z demontażem przelotki startowej.Można też na na uszkodzony element wkleić odpowiednio dotoczoną tulejkę,ale to też wiąże się z koniecznością zdjęcia przelotki. PozdrawiamJózef Leśniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 kure miałem taki uchwyt kiedyś to bym ci sprezentował ale założylem go do którejś wędki.... spróboj jakoś skleić jak nie chcesz przezbrajać, dobry klej może cos pomoże dorażnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Taśma izolacyjna i ogień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Doraźnie, po sezonie poważniejszą naprawę trzeba będzie przemyśleć. Na razie skleiłem i dałem 3 trytytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Miałem to samo w CX 210XHp. Wcale mocno nie kręciłem, to po prostu jest zbyt delikatne.Zdecydowałem przezbroić dolnik w piankę i fuji dps 18. Drugi raz bym tego kija nie kupił, mimo świetnego blanku(swoją drogą jest on przedłużony fabrycznie o 10cm tuleją w dolniku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja też nie polecam tego kija na orkę na Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) .. Edytowane 31 Maja 2015 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Co za czasy. Stare passaty są super, nowe do dupy, Stare beast mastery super, nowe do....... :-) Dokąd to zmierza....??? sorry za offa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 do tego że wszystko powinno się w miarę szybko zepsuć aby zastąpić to nowym produktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Tak, miałem AX i go sprzedałem czego do dziś żałuję. Fajne, lekkie wędki. Przyjemnie się nimi łowi. Kilka osób zwracało mi uwagę na kruchość CX ale myślałem, że przesadzają. No gdzieś te 40gramów ubyło od AX do CX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 CX ma u mnie dozywocie. Pogonić go nie pogonię, nikt z pękniętym uchwytem odemnie tego nie weźmie. Jak go złamie to mam zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A ile za niego chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Dałem 350zł, za 250zł to nawet tube dołożę z techniuma do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Sory ale myślałem że to wersja mocniejsza jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Najmocniejsza, 2,10 XHP do 150g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ile taka wymiana uchwytu na piankowy wyniosłaby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Komponenty coś około 70pln + 15pln klej + taśma jakieś grosze. O robociznę pytaj @harp'a na priv.Jak odbiorę to wkleję zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Panowie wcinam się w temat, ale w moim SSM270XH pękł również uchwyt, tyle że dolny.Chętnie zlecę jego naprawę (tylko wymiana wchodzi w grę, lepiej na coś na "szerszą stopkę") Jestem z Krakowa, może ktoś na miejscu się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ten plastik udało mo się usunąć nożem bez większych problemów. Co nie świadczy dobrze o jego parametrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Moja cześć tematu wstępnie zamknięta dzięki uprzejmości Kolegi Harp. Jak zrealizujemy naprawę pochwale się wynikami, pomysł Harp'ia przedni :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik 69 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Krzysztof pochwal się jak będziesz miał już zrobionego tego speed mastera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Właśnie i ja odebrałem wczoraj nówkę i faktycznie mocowanie kręcioła nie budzi zaufania. Póki na gwarancji to bólu nie ma, ale jak będzie po, to pewnie upgrade niezbędny. Edytowane 1 Września 2013 przez mdziam_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Gwarant się wypnie i pozostanie ci motanie samodzielne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Gwarant się wypnie i pozostanie ci motanie samodzielne.Dokładnie- usłyszysz, że to z Twojej winy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi