mdziam_78 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Panowie Koledzy mieliście takie problemy?Bo jeżeli taką otrzymaliście odpowiedź w okresie gwarancji do odwołanie do gwaranta i w daleszej kolejności skarga do rzecznika.Tak z innej parafii, to miałem kiedyś w laptopie przypadek, że zawias trzymający matrycę rozwalił obudowę - za duże naprężenie i nacisk na plastik. Złożyłem reklamację i dowiedziałem się, że uderzyłem laptopem i dlatego pękła obudowa. W międzyczasie w necie znalazłem opis podobnego przypadku i załączyłem go do reklamacji.Otrzymałem swojego laptopa w nowej obudowie.Ja obiecałem sobie, że nie popuszczę w sprawawch gwarancyjnych i nawet jak trwa to więcej niż jest warte to i tak reklamuję i się handryczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 I co Ci poardzą? Nawet jak wymienią na nowy to znowu peknie po kilku dużych rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Mam nadzieję, że jednak w okresie gwarancji nie pęknie, a później to rzeczywiście trzeba będzie sobie przerobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Mam nadzieję, że jednak w okresie gwarancji nie pęknie, a później to rzeczywiście trzeba będzie sobie przerobić.A jak pęknie na wąsatej życiówce to usatysfakcjonuje Cię, że Ci wymienią na nowy?Sprzęt na suma ma być pewny, a w tym przypadku tej pewności nie ma!Właśnie, żeby mieć tą pewność, jednocześnie rezygnując z gwarancji, mój Beastmaster CX 210XHP wygląda teraz tak:Przezbrojenia dokonał Kolega @Harp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) a te przelotki jedno stopkowe nie będą za słabe na suma ?przynajmniej dwie pierwsze otwierające wymienił bym na dwustopkowe Edytowane 3 Września 2013 przez robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 a te przelotki jedno stopkowe nie będą za słabe na suma ?Praktycy twierdzą, że spokojnie wytrzymują, ale po sezonie chyba je wymienię na poważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Przelotki na razie zostawiliśmy. Na ten model wędki ludzie wyciągają 2 metrowe ryby. Znaczy że wytrzymują. Kij jest niewyobrażalnie delikatny w stosunku do podawanej mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 ja łowiąc elitką 1oz zaciałem suma 170 trzymałem go na krótkim dyszlu , dość szybko wyjęty ale dwie pierwsze omotki do wymiany , po prostu popękały od pracy przelotki przy głębokim ugięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Kolega @Harp i mi pomaga "Prototyp" wygląda tak: Jak nie zda egzaminu to przezbrojenie rękojeści na piankę na wzór oryginału (rękojeść dzielona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Prototyp jest z tworzywa. Ostatecznie ma być z chromokobaltu. Obojętny dla organizmu wiec w ręku można trzymać godzinami. Kolor srebrny będzie nawiązywał do srebrnych wstawek w rękojeści. Taki jest mój plan. Wydaje mi się najmniej inwazyjny. No i oszczędzi skrobania blanku z rękojeści i korka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Nowy Beastmaster DX ma wyraźnie solidniejszy uchwyt, chyba warto poczekać z kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi