rognis_oko Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 @Michał, będę trzymał kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Skoro Warrior Crank sprawdza sie na glowatki...a propos - lowil ktos rzeczne sandacze na Warriora Crank?? To mi bardziej sandaczowo wyglada niz Fatso. Ja nie lowilem, wiec pytam.W ogóle jakas dziwna cisza panuje wokól tego Warrior Crank... Chyba sie nie przyjal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 A ja pytam: co z fotkami szczupakow na Fatso 10 Dajcie popatrzec na ryby w Swieta Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi