Tomislawus Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Na szybkości pytanie. Gdzie we wrocławiu dostane świeżą jalapeno? Kiedyś widzialem w piotrze i pawele ale już nie sprowadzają. Na zielaku będzie? Moje jeszcze rosną w potrzebuje świeżych do różnych rzeczy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Popatrz jeszcze w delikatesach "Alma"- w Arkadach i Renomie. Kiedyś chyba bywały(ale nie pamiętam, czy na stałe). Bo gastronomie to się pewnie "gdzieś" zaopatrują...Na Hali Targowej?- przedziwne wynalazki tam potrafili mieć, ale czy jalapeno? Ciężkie pytanie PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 W Koronie koniecznie sprawdz powinna byc Chyba ze się cos zmienilo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Mam nadzieje ze nie odgrzewam kotleta .Już parę latek we Wrocku nie mieszkam lecz z racji bycia zawodowym Kucharzem troszkę w temacie jestem .Po pierwsze , nie luksusowe delikatesy drogo i okrojony wybór warzywniaka .Największy wybór będziesz miał w Hali Targowej przy ul.Piaskowej cały dół to warzywniak .Czasami można też zerknąć na Obornickiej choć ze względu na to ze wielu sprzedających oferuje towar w ilościach hurtowych trzeba by było przygotować jakieś słoiczki na przetwory , ogóreczek z jalapeno po jesiennych rybasach jak znalazł rozwesela i rozgrzewa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi