janusz Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 W dniach 10-12.02.2008 R. na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich odbędą się 8 Targi Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY.Mam nadzieję, że będziemy mieli co pooglądać, a potem znowu będziemy szykować kasę na nowości sprzętowe 2008.Zapraszam do Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Janusz moze wiesz juz, którego dnia będziesZ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ciekawe co dystrybutor Daiwy pokaże na 50-lecie firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MefistoFishing Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Znając życie zapewne nic ewentualnie europejskie nowości 2008 dostępne w Japonii od pół roku lub więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mefisto, Daj mu szansę! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MefistoFishing Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 bbbuuhahah...poza tym Kryst szpulka w trasie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Właśnie zapytałem na priv. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Masz rację Mefisto. Chyba nie będzie nic nowego bo katalogi Daiwy na 2008 rok już są po sklepach i nie ma na czym oka zawiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MefistoFishing Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ale mimo tego, targi to targi zawsze z kolegami sie spotkać warto, pogadać, pomachać czymś czy pokręcić. Ja niestety nie jadę ...jestem nieczasowy ale do Osaki bym chętnie poleciał hehehe . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 damian88888 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Pamiętajcie tesh o targach w Zabrzu, 29 lutego sprzedawcy a 1 i 2 marzec dzwi otwarte impreza w hali MOSIR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Z tego co słyszałem tegoroczne targi mają zaskoczyć wszystkich (minimalną liczbą firm i minimalistyczną ekspozycją)My będziemy w sobotę - tylko by pokręcić się między stoiskami. Tak więc proponuję jakieś spotkanie - poinformuję Was o tym niebawem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 W dniach 10-12.02.2008 R. na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich odbędą się 8 Targi Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY.Mam nadzieję, że będziemy mieli co pooglądać, a potem znowu będziemy szykować kasę na nowości sprzętowe 2008.Zapraszam do Poznania. Mała poprawka, targi odbędą się 8-10.02.2008r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Słuszna poprawka. Faktycznie od 8 do 10 lutego , czyli piątek,sobota,niedziela.przepraszam za pomyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Kiedy by to nie było to i tak zrobie wszystko żeby sie tam dostać <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Pomimo tego co Remek napisał, to ja też zrobię wszystko aby tam być. A czy będzie co pooglądać to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Spotkanko Janusz obowiązkowe! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
janusz
W dniach 10-12.02.2008 R. na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich odbędą się 8 Targi Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY.
Mam nadzieję, że będziemy mieli co pooglądać, a potem znowu będziemy szykować kasę na nowości sprzętowe 2008.
Zapraszam do Poznania.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi