woblerus Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 To i ja cos dodam Te pierwsze maja strasznie smutne miny jak (: Za to drugie,pen.....wyglądaj groźnie.czy to aby nie odstraszy huntera? Tak na poważnie to tez mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Za lekcje malowania dziękuję. Postoję. Ale wobkiem Mirek mógłby zarzucić A tak na serio, to mam nadzieję, że może jeszcze w tym sezonie będzie okazja i sposobność pomoczyć je na "Mietku" PozdrówkaKamilnie ma problemu dam znać jak mietkowe szczególnie nocne bolki w końcu się ruszą,bo na razie jakby ich nie było. odlałem za małą serie, ta praktycznie rozdana do testowania,odlałem tylko 25szt, poza tym za dużo zabawy z czyszczeniem aerografu po zmianach koloru, teraz wezmę się za malowanie jak odleje ze100 Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Będę czekał na jakieś info o jesiennych zanderkach i nocnych boleniach Jakby co, to jestem spakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Przedstawiam wam mniejszego bo 6 centymetrowego, brata poprzednika,cierpi na wytrzeszcz oczu Co o nim sądzicie? klonować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No jasne ze klonowac wytrzeszcz oczu to fajna sprawa efekt bedzie jak pomalujesz :-) projekt bardzo ciekawytaka szósteczke to chetnie bym potestowal bo sam w jerki poki co sie nie bawie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Kolejny oryginał. A o to nie łatwo, gratki . Wygląd jest istotny, zwłaszcza dla wędkarzy. Pytanie, jak prezentuje się to w wodzie? Pewnie jeszcze nie wodowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) dzięki, przed chwilą wystrugany, w wodzie będą odlewy. Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 optycznie wedkarskie, czyli kupliwe ale jak one plywaja? masz moze jakis film prezentujacy ich prace?no i glowne pytanie, czy masz w planie zbudowanie wabikow szczupakowych, czyli w formacie +/- 16 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Witam, praca ósemek jest bardzo zbliżona do sliderów, filmik na pewno nie długo nagram i wstawię . powstały one ,że tak powiem podemnie i pod wody w których łowię chciałem zastąpić slidery i zastąpiłem.dzisiaj skończyłem formę pod 6, jeżeli chodzi o większe rozmiary to na razie tylko 12cm ,ale czy doczeka się formy zobaczymy, dzięki za opinię ,wieczorem wstawie tą 12stkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 coś takiego... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Bardzo ciekawa forma. Takie... Smutaski. Ktoś, kto myślał nad nazwą jerków z pierwszego postu będzie miał ubaw przy podmianie literek Czekam na filmy z pracą, bo wyglądem intrygują i odcinają się od, często świetnej, reszty. Oby tak dalej. Pozdrawiam, Radek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Lubię to! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 coś takiego...PROTO 014.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpegPROTO 015.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpegPROTO 016.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpegPROTO 017.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpegTo żywica, czy jeszcze drewno pomalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 drewno ,pryśnięte szpachlą natryskową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 grubą warstwę zostawia ta szpachla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 taką w sam raz do przetarcia i uzyskania idealnie gładkiej powierzchni, plusem jest że pokrywa pory drewna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 co to za szpachla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 ta biała to Eurocolor, lepsza jest Motip kremowa trochę twardsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 A jak nanosisz tą szpachlę - i ew. jaką dyszę ma pistolet/areo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) to szpachla w spreju.kiedyś miałem przygodę z tuningowaniem auta, i sobie o niej przypomniałem, lakiernicy/blacharze używają szpachli natryskowych . Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez miras1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Psikasz też tą szpachlą na jerki z piany ? Bąble nie wychodzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 psikam tylko na prototypy z drewna, przecieram na mokro papierem wodnym,poleruje woskiem samochodowym i są gotowe do robienia formy, odlewów nie ma sensu nią pryskać, bo mają idealnie gładką powierzchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojoto Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 wyczesane!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi