pitt Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 no stary, przypomina mi to mocno warsztat niejakiego polinskiego ... kto zna, ten wie to jak, bedziesz jakies 16-tki robil? bo jezeli tak, to mi sie cos w glowie kolacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 na struganie muszę mieć natchnienie ,jak tylko przyjdzie strugam 16tke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Rozpoczynam prace nad wersjami pływającymi moich jerków, pierwsze odlewy wykonane , obciążenie umieściłem w tych samych miejscach co w przynętach z żywicy...zobaczymy co z tego będzie . pianka WOBPIANOL200 od kolegi wędkarzyk1. POZDRAWIAM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Kurde Miras fajne te jerki mogliśmy się w towarze rozliczyć .Jeśli dobrze widzę po fakturze pianki mieszasz ręcznie ? Nie było żadnych problemów z rozformowaniem i czy twardość jest zadowalająca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 zamieszałem ręcznie, z rozformowaniem nie było żadnego problemu, twardość taka jak mówiłeś porównywalna do drewna lipowego. te odlewy i tak pewnie pójdą do kasacji, bo nie sądze abym trafił od razu z obciążeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Witam wszystkich...na wstępie chciałbym przeprosić za długą nieobecność na forum, a najbardziej kilka osób z którymi urwałem kontakt????... życie...walka o odzyskanie hasła do konta j.b.????Z choroby zwanej hand made lure bait się nie wyleczyłem???? jest co robić... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Żyjesz chopie A ja już patrzyłem co to za nowy szczawik na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odzyskać konto Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Hej Piotrek????żyje żyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Chyba w jakieś bolenie poszedłeś. Widać, że kształty korpusów nie z przypadku, brakuje tego na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Każdy powrót cieszy ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Chyba w jakieś bolenie poszedłeś. Widać, że kształty korpusów nie z przypadku, brakuje tego na forum.Tak praktycznie tylko bolenie teraz poławiam...w tamtym sezonie przynęty rewelacyjnie działały na zaporowych bolkach. Spróbuję odzyskać od znajomych jakieś fotki gotowców, bo moje fotki leżą na dnie mietkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Sezon się zbliża trzeba działać...8cm ,12 i 16gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Powoli nabierają koloru...Wie ktoś dlaczego fotki są słabej jakości? Wrzucam bezpośrednio z pamięci. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dobry profil od grzbietu, a na pierwszy rzut oka nie wygląda na takiego slima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Piotrek, ten model boleniowki zrobiłem bo wkur...o mnie ????łowienie na najbardziej znane na rynku tego typu przynęty. To się prowadzi z polotem i fantazją???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Tak w ogóle, to wszystko u mnie powstaje w nerwach???? tu boleniowka powierzchniowa, ciężki kaliber 24gr przy 85 mm, ale lekkie podbicie i leci po powierzchni 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Sandacz to ciekawostka podczas zawodów, zebrał jak rasowy boleń z powierzchni. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Seledyn na bolenie musi też być w arsenale, czasami kolor przynęty ostatniej szansy...chyba nikt nie zaprzeczy????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Tesh chcę takiego bezstera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Fajnie , że ci się wizualnie podoba, ale nikt nie ma moich przynęt, bez wcześniejszego instruktażu jak to prowadzić???? wsrawie filmik jak tylko pogoda pozwoli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Człowiek uczy się przez całe życie w związku z czym chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Powoli nabierają koloru... IMG_20180313_191717_371.JPGWie ktoś dlaczego fotki są słabej jakości? Wrzucam bezpośrednio z pamięci.Dobry patent na spłyniecie lakieru z lipllesów. Ja stosuje podwójny drut tzw. widełki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dokładnie, a śruby wiadomo, zeby wypionowac przynętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Kilka skończonych w skutecznych barwach... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Oczy w tych ostatnich są świetne, duże, wyraźne i "wystraszone" czyli takie jak powinny być w woblerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi