miras1983 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Też jestem tego zdania ,że oko musi być wyraźne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Skoro już reaktywowałem wątek????pokaże wam jeszcze przynętę docelowo na pstrągi, w dwóch wersjach.Właśnie nadałem im pracę o którą mi chodziło...dł 48mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Fajne, oryginalne "kanciaki" większość Twórców stara się robić jak najbardziej opływowe kształty, a tu proszę Bardzo mi się podobają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dzięki, kształty nie bez powodu... jakąś tam swoją teorię na ten temat mam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Malowanie limited edition???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Malowanie limited edition IMG_20180324_130044_633.JPGJeśli łaska to poproszę jednego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Problem jest ...to limited edition 1sztuka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Wersje użytkowe ...mniej czadowe???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Muszę je zwodować bo mnie się akurat te użytkowe podobają bardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Muszę je zwodować bo mnie się akurat te użytkowe podobają bardziej ???? Odliczam dni do sezonu, teoretycznie u mnie już można, ale za bardzo szanuję te ryby, żeby im zawracać głowy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Bezsterowce powierzchniowe 83mm -14grI na koniec ???????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Napiszę parę słów o tej przynecie.Moim zdaniem przyneta...doskonała... na bolenie ze stojącej wody. Mówię tak przez pryzmat doświadczeń jakie przeszedłem przez kilka sezonów, będąc nad wodą po pięć razy w tygodniu w poprzednim.Wniosek jest jeden i piszę tu o łowieniu sukcesywnym ryb powyżej 70 cm, uważam ,że przynęty pływające są bardzo mało skuteczne na duże bolenie. Duży boleń potrzebuje jak przyneta tonie lusterkujac , i po podbiciu da się bezproblemowo wyprowadzić na samą powierzchnię i pochlapac po niej ,po czym znowu ją puscimy na chwilę pod wodę. Oczywiście te ryby nie zawsze , żerują w powierzchniowych partiach wody, wtedy wiadomo inna przynętą...Ameryki pewnie nie odkryłem ???? ale, też dużo osób się z moim zdaniem nie zgadza, albo nie zgadzało. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Śmigol... taką nazwę kolega wymyślił???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Z twarzy do mojego znajomego podobny. Bez kitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Z twarzy do mojego znajomego podobny. Bez kitu Nieciekawych masz znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ale za to wesołych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Pewnie znajomy ma dobre ...branie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Malowanie jak wyżej, cztery kolory...niech ten sezon się zacznie, bo jestem prawie codziennie w tym roku w pracowni... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Taki uchwyt dzisiaj wymyśliłem, chyba opatentuje???? ale spokojnie jerkbait może kopiować???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Kulturka na warsztacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Starcie gigantów???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 ...tylko tłumu kibiców i Estadio Azteca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Siemka Miras !Jak mówiłem, poszukałem i znalazłem Twój temat autorski na jerkbait.pl .Przeczytałem od deski do deski i powiem Twoje przynęty jak i warsztat i wykonanie robią wrażenie. Wielkie dzięki za ,,instruktaż,, prowadzenia woblera na Mietku 7.4.2018 i za Śmigola = super nazwa .Śmigola prowadzimy tak samo i od jakiego okresu w roku rozpoczynasz na niego spinningowanie za boleniem? Miło było poznać . Pozdrawiam.Ariel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi