miras1983 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Dzięki...to przynęta,ktorą możesz łowić prowadząc jednostajnie ,z przerwami , z opadu , różnym tempem itd...tą ,czy tego typu przynęty musisz mieć przy sobie cały sezon nie ważne czy to woda płynąca czy stojąca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Dzięki Miras za radę , będę testował w tym sezonie na bolkach w zbiornikach zaporowych i na Odrze . Trochę przynęt mam w pudełku, także bolenie je zweryfikują wyłaniając prawdziwe killery . Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Mamusia 85mn-24gr, z cureczkami???? 55mm -10gr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Jak masz wolnego cukierka to dodaj do mojego zamówienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Przed ostatnia seria ,przed sezonem...i trzeba kołowrotki nasmarować???? Pozdrawiam odwiedzających... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof S. Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Całkiem fajne stadko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Spękania...miało to być takie proste do wykonania, wcale takie nie jest... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Wszyscy gotowi? Możemy zaczynać????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Nie pokazywały się, ale się kręciły...z powierzchni ani wyjścia...po południu dogrywka nad rzeką. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Odra powierzchniowo... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Jako, że trochę wybitnych????wędkarzy łowi na moje woblery, powstała ogólna ich nazwa i logo... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Zaczęło się to na co czekałem...powierzchniowe łowienie, dobra godzinka i pięć ryb na kiju... będzie się działo???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Kilka fotek od kolegi... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma87 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) Wydawać by się mogło, że przy takim ogromie woblerów boleniowych trudno o jakiś nowy kształt. Ten jest niesamowicie charakterny.Poprostu inny niż wszystkie.Brawo za pomysł. Edytowane 11 Maja 2018 przez guma87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Dzięki za opinie???? przed tworzeniem przynęty, pewnie jak większość, wiem jaką pracę ma ona mieć i tu przy bezsterowcach , że tak powiem, kształt z góry jest narzucony.Co do designu... Takie miałem wizję???? ostatnio zacząłem nową przynętę, bo brakuje tak pracującej, i tak pracuje ,ale czeka na wene twórczą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Dwie największe ryby z dzisiaj, flauta na wodzie, one oglądały nas, a my ich???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Jedziesz z tymi bolkami konkretnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Dzięki, wziąłem dzisiaj twoje , żeby zobaczyć jak pracują, petarda lotne, można nimi nawet smużyc, możesz mi wierzyć ,albo nie ,ale w drugim żucie walnął w niego bolenik taki trzydziestak???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Czyli mikrusy ochrzczone fajnie, że przypadły do gustu Tylko kiedy Ty nimi połowisz jak u Ciebie takie bolki pływają? Gdyby tylko boleń występował w wodach w których łowię..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Zapraszam do siebie???? jazie widuje po sześć dyszek ,dlatego będę nosił twoje kiełże???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Szybki przed komunijny???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Dla urozmaicenia, taka mała seria z udziwnieniami???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Fotki od kolegi...po co malować przynęty...wystarczy oko markerem???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Na pewniaka zażarty. Maluj Mireczku woblery bo Ci tak zostanie i same golasy będziesz robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi