miras1983 Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Nono???? tu akurat testował mocno przeciazoną opcje, z 15 gr na 24gr , taka alternatywa na boczną fale...akurat fali nie było???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Strach w oczach???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Gdybym w nieodległym czasie miał wylądować w przepastnej, boleniowej "gębie" też bym tak wyglądał Mirku wysłałem priv. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Nie ma śmiacia???? te duże oczy działają... rzadko kiedy przynęta wystaje z paszczy nawet małego bolenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Zażartowałem ale wiem, że bolki nie mają z nimi łatwego żywota , bardzo ciekawe przynęty.Pozdrawiam ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Street fishing owy ,bolo kolegi .Ryba cieszy mnie jak bym to ja ją złapał, bo bolenie w tej wodzie są cholernie trudne do złowienia na spining. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Szybki wypad przed pracą, fajna ryba i niestety telefon zawiódł przy fotce całej ryby. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Patent do przetestowania... ktoś miał podobny pomysł? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Agrafka zawsze przesunie się do najwyższego punktu, wiec nie bardzo widzę sens takiego rozwiązania.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Aaaleee...to nie na agrafke???? zderzak, osłona przed uszkodzeniami o kamienie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Miał ktoś, ale był za leniwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 A widzisz????to ja jak opatentuje, to ci sprzedam ????prawa do używania w swoich wobach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Tylko piniendze wam w głowach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Piękne boleniówki chyba kolega mnie zainspiruje do próby walki z tymi rybami [emoji16] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Piękne boleniówki chyba kolega mnie zainspiruje do próby walki z tymi rybami [emoji16] Dzięki...jak masz te ryby w wodzie obok siebie, to strugaj i na wojnę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Aaaleee...to nie na agrafke zderzak, osłona przed uszkodzeniami o kamienie Jeśli to ma być rodzaj odbojnika, to zamocowałeś go w miejscu najmniej narażonym na uszkodzenia. Przy zaczepie grzbietowym wobler ustawia się pionowo, podczas prowadzenia narażona na kontakt z przeszkodami jest część czołowa. Okolice pyszczka, tak do oka. W tym miejscu, gdzie go wsadziłeś, nie powinno dojść do żadnych uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 No właśnie nie???? cała magia ???? tego woblera jest w tym, że idzie on praktycznie poziomo lusterkujac, trochę ich obdarłem???? i wszystkie uszkodzenia są w miejscu tego zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Cóż, twórca zawsze wie najlepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Zastanawia mnie jedno ...przynęta ma ruch boczny ,niewielki bo to tylko lusterkowanie ,ale jednak. I przez to napewno w pełni nie ochroni lakieru.a lePrzetestuje...poinformuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Taki dziwny boleń???? zebrał mi dzisiaj bezstera z powierzchni... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 O kurde, piękna ryba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Dzięki...To był ciekawy dzień , życiowka klenia na mój wobler, kilka boleni dla których ten kleń to dziadek???? i ryba kolegi na mojego lipllesa ponad dwa metry sum ,zapięty w pysku ...chol dwie i pół godziny, zaczął się pokazywać , niestety zmęczenie plecionki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Taka seria...i trzeba się brać za odlewanie bo brak korpusów z tego modelu...Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Bezster, który długo czekał , aż z potrzeby wreszcie się wziąłem za rozmnażanie???? go...80mm _13gr.Praca rozciągnięta eska, przy jednostajnym prowadzeniu,w opadzie mocne lusterko, fajne oczkowanie... Edytowane 2 Czerwca 2018 przez miras1983 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Kumpel dzwoni...dawaj na konkretne ryby ????ze mną jedź, zrób sobie odskocznię od boleni...to pojechałem???? Edytowane 5 Czerwca 2018 przez miras1983 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi