miras1983 Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 PATROL _9...na patrolu???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Kilka forumowych rybek od kolegów, generalnie narazie ciężko w moim rejonie o konkretne bolenie... biorą takie , że mówimy ...wstyd z wody wyciągać???? Edytowane 3 Lipca 2019 przez miras1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Acha...i mam kubek i brelok ze swoim logo????w związku z tym, proszę o przywrócenie statusu twórcy???? Edytowane 3 Lipca 2019 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Acha...i mam kubek i brelok ze swoim logow związku z tym, proszę o przywrócenie statusu twórcy O, tak oficjalnie próba przekupstwa? No dobra, biorę A na poważnie - prośba o zmianę statusu wysłana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 SUPER... będzie mi bardzo miło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 SUPER... będzie mi bardzo miłoNie trzeba było długo czekać Masz na powrót status "Twórcy". Tym razem bardziej go szanuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Dziękuję bardzo... oczywiście będę szanował, już nie ma odwrotu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Miał być sandacz z opadu na SNAJPERa. Takie zresztą było branie... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Gratuluję! Opad z prądem czy pod prąd? Stał w warkoczu czy na wolniaku między głowkami? Snajper specjalnie przystosowany czy standardowy? Wolfram czy flurocabon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Dzięki. Opad z prądem , z rzutu pod przeciwną opaskę. Dwa obroty korbą i opad do dna itd... SNAJPER standardowy???? z wolframem. Branie sandaczowe dotknięcie ,i przynęta cała w pysku razem z połową wolframu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Odra się pali???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opłacało się przeczekać deszcz w samochodzie i zostać troszkę nad wodą. Tak grubego klenia jeszcze nigdy nie złowiłem. Choć miał 48 cm to brzuch całkowicie zgubił mu proporcje Przepraszam za niską jakość zdjęcia ale nie zauważyłem że mam brudny obiektyw... Przynęta SNIPER. Trzeba przynać, że mają potęzny zasięg. Pozdro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Waga ciężka... gratulacje, piękny. Jeżeli chodzi o klenie na SNAJPERy to nie można mówić o przyłowach ,ryby te szczególne lubią w niego uderzyć podczas pauzy i opadu, twój też tak uderzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Dokładnie tak. Robiłem na przemian pare powolnych ruchów korbką i później przyśpieszałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Dokładnie???? trochę po samej powierzchni, żeby pochlapał, albo tylko zaoczkował, chwila pauzy i znowu start...można się bawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 400 woblerów...to już masowa produkcja????? Jakby ktoś potrzebował takie niebieskie tacki...???? Tylko radzę uważać, to wciąga bardziej niż woblery???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Seria na giełdę???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 8 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Dzisiejsze bolenie przy tym kleniu to było przedszkole???? Śmigol w akcji... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Sportowe zaporowe ???? I ciekawostka ???? dwa razy złowiony, w ciągu dwóch dni...raz z powierzchni na SNAJPERa ,raz na komando???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 4 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Komando...szyk bojowy???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Widzę, że jedziesz ostro z tematem Robią wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 4 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Kwestia wprawy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 8 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Taka sesja z profila ???? Pozdrawiam zaglądających 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) Konkretny???? i rzetelny test mojego Komando, pokazuje skuteczność jego nietuzinkowej pracy Edytowane 1 Listopada 2019 przez miras1983 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Powiem tak. Miałem śmigłego i komandosa chwilę na końcu zestawu i ten drugi zrobił na mnie spore wrażenie. Wieksze niż sam film. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi