guciolucky Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Zdecydowanie sztos w kategorii lipless boleniowy. Lusterkowanie w osi, uciekanie na boki i praca w poziomie bez efektu pochylania się głową w dół. Ładnie mruga nie wibruje jak cykada więc efekty mnie nie dziwią i na pewno w sezonie będzie z niego chleb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Dziękuję chłopaki ???? za tak budujące opinie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ostatnio otrzymałem i byłem mile zaskoczony. Będę domawiał dla siebie i zrobię prezent dla kolegów. Będzie dawał ryby to jest pewne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ostatnio otrzymałem i byłem mile zaskoczony. Będę domawiał dla siebie i zrobię prezent dla kolegów. Będzie dawał ryby to jest pewne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Cieszę się???? koledzy napewno też, że mają takiego kumpla???? jeszcze , żeby nam kobiety robiły takie prezenty...a tu zawsze skarpetki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Narazie trzy modele , z katalogowane ???? myślę, że fajnie to wygląda i czytelnie... Pozdrawiam zaglądających. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Bardzo ładnie skatalogowane i opisane teraz przydała by się do tego jakaś produkcja filmowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Dzięki???? będzie , ale musi być w warunkach basenowych , próby w naturze???? dają słaby efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 To trzeba basen wynająć :-0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Trzy ostatnie serie w tym roku ???? to był miesiąc ciezkiej pracy. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zaczerpnął by garścią ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Łopatą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Nie można być zbyt pazernym???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 To bym się przypomniał jak jeszcze nie zostało wszystko rozchwytane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 To bym się przypomniał jak jeszcze nie zostało wszystko rozchwytane Szybko się poprawie???? ...będziesz miał świeże???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elte Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Stelaże i obciążenie, ale nie z gwoździ IMG_20190301_131615-780x1040.jpg A można wiedzieć z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Jeszcze raz wszystkie najlepszego na urodziny Z racji tymczasowej nieobecności Janusza...myślę, że trochę w jego stylu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Chwilę mnie nie było???? koszulki robiłem???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Grafika z rybą bardzo fajna.Ale reszta, to jak dla mnie, zbyt krzykliwa???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Masz rację????, ale ja jestem SUPER,M" wiesz... super bohaterów musi być widać???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 A, jeżeli tak, to ok???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Masz rację, ale ja jestem SUPER,M" wiesz... super bohaterów musi być widaćMiron tylko gaci na spodnie nie zakładaj bo wtedy to już za bardzo będzie Cię widać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Żebyś się nie zdziwił... obserwuj niebo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Komando w wersji holo... delikatne,stonowane bez mocnych disco efektów???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Kilka woblerów???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi