admin1348902092 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Cześć,Wprowadziłem dzisiaj kolejne poprawki optymalizacyjne do kodu forum. Gdybyście zauważyli dzisiaj jakieś niepokojące oznaki proszę o informację w tym wątku. PozdrawiamAdmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Cześć,Wprowadziłem dzisiaj kolejne poprawki optymalizacyjne do kodu forum. Gdybyście zauważyli dzisiaj jakieś niepokojące oznaki proszę o informację w tym wątku. PozdrawiamAdminnp. przy probie edycji pojawialy mi sie zdjecia z innych postow, albo probujac kasowac wiadomosc bez tresci pojawialy mi sie takze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin1348902092 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Poprawione. Dzięki Pitt! PozdrawiamAdmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 niestety nie funkcjonuje, dzisiaj probujac usunac niepotrzebne posty z watku o kleniach (z tego tez wynika, z wczoraj zamiast jednego postu weszly trzy, takie same), takze wyskoczyly zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Remek wrzuciłem Ci Print Screena jakiegoś błędu na pocztę, bo mi tutaj nie wchodził (za duży) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 @remekchce odpowiedziec na post, ale zamiast odpowiedzi ogladam zdjecia zawarte w watku, na ktory odpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Nie rozumiem. Mozesz napisac wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pafek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Oj coś się dzieje, często mam zdjęcia w każdym poście z innego tematu. ostanio w temacie o kleniach widziałem wszędzie tego łososia metrówkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 np. tak jak teraz, odpowiadam i naciskam na klawisz 'odpowiedz'...w tym momencie strona aktualizuje sie i zamiast mojej odpowiedzi, ogladam zdjecia z watku, w ktorym sie znajduje, a po aktualizacji strony stwierdzam, ze moja odpowiedz nie zostala zapisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 ja problemów ze zdjęciami nie mam, natomiast klikając cokolwiek, np. odpowiedź, czasem pojawia mi się okienko pobierania pliku index.phpprzegladarka to FF system: winXP+SP2 EDIT: to samo co u Jozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pafek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Józek przypomniało mi się z tymi okienkami wyskakującymi hehe Mi wczoraj wyskoczyło takie coś : Strona zawiera treści erotyczne. jeżeli masz ukończone 18 lat klik ok jezeli nie .... itd lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 ja problemów ze zdjęciami nie mam, natomiast klikając cokolwiek, np. odpowiedź, czasem pojawia mi się okienko pobierania pliku index.phpprzegladarka to FF system: winXP+SP2 EDIT: to samo co u Jozka U mnie tez tak jest. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Mam to samo co Jozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomaszek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Klikam na nowe wiadomości w wątku - OK - potem klikam wstecz - i zamiast powrócić do poprzedniej strony wraca mnie do początku wątku. XPSP2 + IE7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Mam pobobnie jak koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Mozilla Firefox 2.0.0.11Czasem, będąc w jakimś wątku i klikając na skrót np. 'Strona główna', czy nazwa działu pojawiało się okno z pytaniem czy chcę otworzyć plik index.php. Nie było tych przypadków zbyt dużo, może z 10%. Po 'anuluj' i ponownym kliknięciu na skrót było już ok. To samo, z tymże pytanie o zapisanie index.php pojawia się również m.in. gdy chcę przejść na kolejną stronę danego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chrzanek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Mam ten sam problem co @ SzymusS,ale tylko przy FF w Explorerze chodzi normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Też pojawia mi się okienko z pobieraniem pliku index.php i to bardzo często. FF i XP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Mozilla Firefox 2.0.0.11Czasem, będąc w jakimś wątku i klikając na skrót np. 'Strona główna', czy nazwa działu pojawiało się okno z pytaniem czy chcę otworzyć plik index.php. Nie było tych przypadków zbyt dużo, może z 10%. Po 'anuluj' i ponownym kliknięciu na skrót było już ok. i ja się do tego przyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sochun Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Mam tak samo, myślałem że to coś z moją maszyną.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Mozilla Firefox 2.0.0.11Czasem, będąc w jakimś wątku i klikając na skrót np. 'Strona główna', czy nazwa działu pojawiało się okno z pytaniem czy chcę otworzyć plik index.php. Nie było tych przypadków zbyt dużo, może z 10%. Po 'anuluj' i ponownym kliknięciu na skrót było już ok. Mi teraz cały czas pojawia się właśnie takie okno, jak opisał Jozek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 ok bardzo dziekuje za informacje - jutro od rana to poprawie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 u mnie występuje jeszcze jeden niepożądany objaw: jak otwieram jakiś link na forum (dowolnie: kolejna strona, inny dział, chcę podejrzeć załącznik), to czasami występują problemy z otworzeniem tej strony (przeglądarka długo myśli ).Niestety wynikiem takiego oczekiwania jest:- albo to co chciałem- albo index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin1348902092
Cześć,
Wprowadziłem dzisiaj kolejne poprawki optymalizacyjne do kodu forum. Gdybyście zauważyli dzisiaj jakieś niepokojące oznaki proszę o informację w tym wątku.
Pozdrawiam
Admin
38 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi