admin1348902092 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Cześć,Wprowadziłem dzisiaj kolejne poprawki optymalizacyjne do kodu forum. Gdybyście zauważyli dzisiaj jakieś niepokojące oznaki proszę o informację w tym wątku. PozdrawiamAdmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Dalej mam problemy index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Jeszcze nie poprawilem Zajakies 2h czyli okolo 11.00 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 A umnie wszędzie widać zdjęcie kawałka materiału.Tzn. co bym nie otworzył to pojawia się to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Też pojawia mi się okienko z pobieraniem pliku index.php i to bardzo często. FF i XP zwlaszcza jak daje wstecz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zrobiłem - teraz powinno być wszystko OK. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 U mnie wszystko śmiga PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No i ... tak miało być Pozdrawiam i dzięki za infoRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 I u mnie wszystko śmiga jak należy Dzięki Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomaszek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 A u mnie nie śmiga bo nadal:Klikam na nowe wiadomości w wątku - OK - potem klikam wstecz - i zamiast powrócić do poprzedniej strony wraca mnie do początku wątku. XPSP2 + IE7Tak chyba nie miało być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Melduję, że forum u mnie chodzi OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 jeszcze jedna zmiane zauważyłem: przychodzi mail z subskrypcji informujący o poście ze zdjęciami, ale zdjęć w nim nie ma. zamiast zdjęć jest tylko ikona. wcześniej było inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 U mnie w porządku jak narazie.Wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 jeszcze jedna zmiane zauważyłem: przychodzi mail z subskrypcji informujący o poście ze zdjęciami, ale zdjęć w nim nie ma. zamiast zdjęć jest tylko ikona. wcześniej było inaczej. To poprawie bo rzeczywiscie nie przewidzialem tego przypadku. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin1348902092
Cześć,
Wprowadziłem dzisiaj kolejne poprawki optymalizacyjne do kodu forum. Gdybyście zauważyli dzisiaj jakieś niepokojące oznaki proszę o informację w tym wątku.
Pozdrawiam
Admin
38 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi