kamilos Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 szukam wmiare dobrego kołowrotka za 400zł prosze o jakieś propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Moze napisz jaka wielkosc cie interesuje, do czego masz go zamiar uzywac itd. Nowy czy uzywany ? Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez Stunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) wielkosc 2500 do łowienia na spinning na kleniojazie moze byc uzywany Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez kamilos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zapewne za tą cenę kupisz daiwkę Emblem x2500ia. Posmigasz nią długo jak zadbasz o serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Spro Red Arc 10300/10200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gammbler Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 zaproponuje ci r zaubera do 300 zl nie kupisz lepszego kolowrotka do 600 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Do 600zł to juz eleganckiego stradica mozna trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Emblem /stradic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 A proszę Cię bardzo, 110% zadowolenia. Dogadamy się na bank .http://jerkbait.pl/topic/27547-sprzedam-shimano-super-x-2500gtm-savagear-parabellum-ul-215cm-0-7g-spodnie-moro-nowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Spro Red Arc 10300/10200 Bierz któregoś z tych redów-za 300 zł nówka nie śmigana z gwarancją Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez tomas24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Sam używam reda 10300 pod klonki i bolki na lekko i nie narzekam, tylko rolka prowadząca szumi a tak to masełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja jestem fanem Team Dragona 930i. Katuję go któryś sezon kogutami, ciężkimi gumami, woblerami i nic mu nie jest. Raz w sezonie smarowany i chodzi jak masełko od dwóch, czy trzech lat. Rozmiar mniejszy byłby myślę aż za mocny, a cena? Pewnie poniżej 300zł nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragofox Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jak za te pieniążki to tylko Red Arc 10300/10200, nowy można kupić za około 330zł. Posiadam 4szt., jak dotychczas żadnych napraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Dokladnie zadnych mapraw nic nie stuka nic nie szumi nie trzeszczy Jedynie to roznica w nawoju żyłki miedzy shimano a Spro jest jednak nie ta liga Ale trwałość chyba nie zawodna Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez loopez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Spro Red Arc lub Spro Blue Arc, a może i Penn mam ich trochę i nie od dziś i nie narzekam, a może inny ( jest jeszcze szeroka gama) jedno według mnie jest pewne jeśli szukasz kręciołka na długie lata to musi mieć korpus w duralu i 4 łożyska oprócz oporowego. Należy przed kupnem spojrzeć na schematy .Więcej łożysk to kwestia gustu. Niestety na żywotność kołowrotka nakłada się coroczna konserwacja mechanizmów czyli wymycie i smarowanie (łowię średnio 4 razy w tygodniu).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie żebym jakoś szczególnie namawiał, bo i nie mam powodu, ale może komuś przyda się widok TD 930i po kilku sezonach katowania kogutami, dużymi obrotówkami, woblerami i kopytami od 4 do 6 na główkach 15-25g. Jak nowy: Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez Wilk_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 rzeczywiście musiałeś go niezle katować...rozleciał się na czynniki pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ...Jedynie to roznica w nawoju żyłki miedzy shimano a Spro jest jednak nie ta liga ...Tak z ciekawości zapytam, @loopez a do którego Shimano ten nawój porównujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 No tak wilku, wszystko widać na zdjęciu. Moje pozarzynane kołowrotki po rozłożeniu i zrobieniu jako takiego zdjęcia też wyglądają jak nowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @Wilk_, - ty masz jeszcze nowszą wersję, czarną, ja mam ciągle TD z pierwszego wypustu, też ostro katowanego, ale uniwersalnie - czyli od małych woblerków po ciężkie gumy, nie obyło się w nim jednak bez wymiany części, zrobił to serwis, pod koniec ostatniego roku pięcioletniej gwarancji. Kołowrotek kupiłem dzięki recenzji na tym forum Ryobi Excia, od której TD różni się jedynie detalami.Również uważam go za niezły wybór dla kogoś kto szuka taniego sprzętu na słodkowodne łowienie , do ciężkich zastosowań z czystym sumieniem bym go jednak nie polecił, męczy się już pod główką 20 gr + guma w wiślanym nurcie. Jeśli na ciężko, ale ciągle uniwersalnie to Slammer 360 lub Emblem 3000, mam oba i dają radę, można powiedzieć bez najmniejszych problemów, a z roku na rok im dokładam, bo jakoś tak dziwnie wychodzi, że coraz to ciężej łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 No tak wilku, wszystko widać na zdjęciu. Moje pozarzynane kołowrotki po rozłożeniu i zrobieniu jako takiego zdjęcia też wyglądają jak nowe Bez przesady Majo, jakby nie był w naprawdę świetnym stanie, to by było widać jakieś zniszczenia. A nawet odwrotnie: czasem młynek ma jakieś drobne wżery, gdzieś coś zmieniło kolor, a chodzi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tak z ciekawości zapytam, @loopez a do którego Shimano ten nawój porównujesz ?Mowa choćby o Stradicu czy nawet Czarnuszkach . Mam Super Aero 3000 Gtm i reda 3000 to ewidetnie widac ze czarnuch lepiej nawija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Stwierdziłbym nawet, że kołowrotki klasy Nexave, czy Exage ładniej nawijają linkę od RAS Opinia jest subiektywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Taka Catana nawet bardzo ładnie nawija Ale Kazdy kreciol ma wady i zalety catana ładnie nawija a trwałość bardzo lipna spro gorzej troszeczke nawija a zajebista trwałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Coś z tym nawijaniem jest, sam byłem zaskoczony jak zobaczyłem u jakiegoś wędkarza nawinietą plecionkę na exage. Tyle że wytrzymałość ma na pewno ma mniejszą niż klony zauberopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi