Zwierzu Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Mowa choćby o Stradicu czy nawet Czarnuszkach . Mam Super Aero 3000 Gtm i reda 3000 to ewidetnie widac ze czarnuch lepiej nawija Stradica nie ma co porównywać, to inna klasa kołowrotków, w sumie zdziwiłbym się, gdyby ponad raz droższy kołowrotek nawijał tak samo albo i gorzej jak SproRA.Ogólnie z mojego oglądu wśród innych Siemano, zaczynając od Technium wzwyż każdy nawija lepiej od Spro (takie moje wrażenia).A Exage mam i przyznaję bardzo przyzwoicie nawija, w swoich trzech SproRA mam dodane podkładki dla poprawienia nawoju, można by to jeszcze podciągnąć, ale jak dla mnie wystarczy . Suma sumarum, do 5 setek i tak zamiast Shimano wybrałbym SproRA/Ryobi. Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Według mnie Czarnuch dluzej po hulaa Super Aero 3000 Gtm/Super X Pod Bolka zostawie Super Aero 3000 i do klenia na ciezej Zreszta czesci do czarnucha mozna w razie czego kupic i nawet go potem sprzedac w przyzwitej cenie a reda to juz raczej nie sprzeda sie w cenie 250-300 zl po paru latkach uzytkowania Zreszta do 500 zl To juz zadbanego Stradica / Emblema mozna trafic a nawet Twin Powera Xtr !! przy duzym szczesciu !! Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez loopez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregori Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Może masz ochotę na Abu Cardinala C4X za 380 zł, stab bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Taka Catana nawet bardzo ładnie nawija Ale Kazdy kreciol ma wady i zalety catana ładnie nawija a trwałość bardzo lipna spro gorzej troszeczke nawija a zajebista trwałośćTe Catany i ich krewniacy mają taki patencik do regulacji nawoju, ktory nazwałbym "kwadratowym kółkiem zębatym". Proste, tanie i niezawodne rozwiążanie. A Cataną już dwa lata moj koleżka łowi ciężkimi główkami na Odrze, kilka sumów już wyjął, kilka razy z dokręconą do końca szpula paliły, na plecionce, hamulec sumy, bolenie i szczupaki i po tych dwóch latach jest w stanie agonalnym, jak młody jest nad wodą to go z wału przeciwpowodziowego słychać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 O straszą przy okazji węże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 I dzikii !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Kiedyś miałem blue arca 730.Przez jakieś 3-4 lata starałem się go zajechać i nie udało się Kołowrotek godny polecenia i jeszcze na plećke zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 A ja do 400zł doradze Cormoran Chronos XD 3000. Sprzet nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi