Kuba Standera Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Musisz zapłacić za ŁOWIENIE - np dniówkę. Moim zdaniem NIE musisz płacić jako niezrzeszony bo zrzeszony jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 tzn że nie zapłaciłem, moge łowić a na zapłacenie mam czas do 1 kwietnia? bo coś nie rozumiem PaNeK łowić możesz zawsze... ale w zgodzie z regulaminem i prawem LEGALNIE lowił będziesz jesli wykupisz wcześniej to co trzeba. Fakt ze możesz wykupic znaczki do konca marca bez dodatkowych oplat NIE ZNACZY ze do tego samego czasu mozesz lowic na stare znaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 tzn że nie zapłaciłem, moge łowić a na zapłacenie mam czas do 1 kwietnia? Very Happy bo coś nie rozumiem Razz Nie możesz łowić. Wystarczy, że otworzysz legitymacje członkowską i zobaczysz co jest napisane na znaczkach za połów ryb, 2007 Jeśli łowisz na wodzach PZW od stycznia bez wykupionych znaków, to najzwyczajniej w świecie kłusujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Dobrze wiedzieć jak jest - sam zamierzałem łowić nad Kwisą na zwykłych opłatach jako że zeszłym rokiem się zrzeszyłem , ale widze ze to już przeszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Jeśli łowisz na wodzach PZW od stycznia bez wykupionych znaków, to najzwyczajniej w świecie kłusujesz. to kłusowałem już w tym roku ale to nie z premedytacją po niedzieli na tygodniu opłace składki i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 kolejne pytanie...sytuacja ma się tak, opłacam składki w PZW lublin, parę razy do roku wędkuję na wodach PZW Olsztyn, zaglątam w ich opłaty i jest tak: http://www.pzw.org.pl/olsztyn/mod.php?dir=wiadomosci&fil e=cascade&id_wiadomosci=900&id_kategorii=4&opcja =wiadomosc&pozycja=0 i tak: zastanawia mnie co znaczy składka okręgowa - uczestnika?kim jest uczestnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Uczestnik to wędkarz do 16 roku życia Płaci mniejsze składki, ale też ma mniejsze prawa (o ile pamiętam może łowić tylko na jedną wędkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Odświeżę troche temat , może coś się zmieniło - nie wiem. Jest taka sprawa ,potrzebuję pozwolenie jedno dniowe na pzw wrocław lecz nie mam opłaconych pozwoleń na rok 2013 w swoim mieście.Czy w takiej sytuacji płacę jednodniówkę dla niezrzeszonych czy dla zrzeszonych w pzw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Skoro nie opłaciłeś składek na rok 2013 (a przynajmniej tej członkowskiej), pozwolenie jednodniowe, które masz zamiar wykupić, będzie pozwoleniem dla niezrzeszonych Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Wojtek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi