Skocz do zawartości

Opłaty za sezon 2008

Redzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

tzn że nie zapłaciłem, moge łowić a na zapłacenie mam czas do 1 kwietnia? :mellow: bo coś nie rozumiem ;)

PaNeK łowić możesz zawsze... ale w zgodzie z regulaminem i prawem LEGALNIE lowił będziesz jesli wykupisz wcześniej to co trzeba. Fakt ze możesz wykupic znaczki do konca marca bez dodatkowych oplat NIE ZNACZY ze do tego samego czasu mozesz lowic na stare znaczki... :D

tzn że nie zapłaciłem, moge łowić a na zapłacenie mam czas do 1 kwietnia? Very Happy bo coś nie rozumiem Razz

Nie możesz łowić. Wystarczy, że otworzysz legitymacje członkowską i zobaczysz co jest napisane na znaczkach za połów ryb, 2007 Jeśli łowisz na wodzach PZW od stycznia bez wykupionych znaków, to najzwyczajniej w świecie kłusujesz. :lol:

• 3 miesiące temu...

kolejne pytanie...

sytuacja ma się tak, opłacam składki w PZW lublin, parę razy do roku wędkuję na wodach PZW Olsztyn, zaglątam w ich opłaty i jest tak:

http://www.pzw.org.pl/olsztyn/mod.php?dir=wiadomosci&fil e=cascade&id_wiadomosci=900&id_kategorii=4&opcja =wiadomosc&pozycja=0

i tak:

zastanawia mnie co znaczy składka okręgowa - uczestnika?

kim jest uczestnik?

• 5 lat później...

Odświeżę troche temat , może coś się zmieniło - nie wiem. Jest taka sprawa ,potrzebuję pozwolenie jedno dniowe na pzw wrocław lecz nie mam opłaconych pozwoleń na rok 2013 w swoim mieście.Czy w takiej sytuacji płacę jednodniówkę dla niezrzeszonych czy dla zrzeszonych w pzw ?