Kuba Standera Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Warto wyłączyć capslocka XT procaster kiepsćizna, rozpada się na części - uchwyt multika obraca się na kiju.... Nie wiem czy to taka okazyjna cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No tak, zboczenie zawodowe..... Tym bardziej zwykły kij i zwykły kręcioł?? Chyba ze ten jest jakiś super wypierdaśny, ale nie sądzę żeby mikado robiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Moim zdaniem warto.... dołożyć troszkę więcej i kupić sprawdzony, pewny sprzęt, którym będzie się komfortowo łowiło i który będzie cieszył twoje oczy.Może jestem trochę uprzedzony do w/w firmy, ale jestem zdania, że kupowanie tańszego sprzętu wcale nie idzie w parze z oszczędnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Za tą kasę można już na upartego jakis sprzęt castingowy.Wielu kolegów bardzo chwali stcroix triumph, do tego używkę curado czy revo i masz fajny zestaw zgody ze specyfikacją. albo kupić coś w stanach, przy tym kursie $ naprawdę warto. Multiplikator nie gryzie, na pewno kogoś znajdziesz na kilka lekcji, a później już z górki, a frajda z łowienia wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Jak dla mnie:Ugly Stik albo team dragon jesli chodzi o kij i kolowrotek Spro red arc i jeszcze na wobki i plecionke zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Hej panowieCo za sabotaż??Ja tu chcę nowego kolegę w casting wkręcić a wy jakieś red arci podsuwacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Za jakies 320 na necie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Jeśli chodzi o kijek to proponuje zapukać do któregoś z rodbuider'ow z tego forum, a na pewno dobierze ci kijek do konkretnych przynęt i łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Dzieki za odpowiedzipanowie więc w takim razie co polecacie dla poczatkującego? w widełkach 700-800 razem z kręciolem? łowie na Wiśle i czasem na ZZ guma,wobler, obrotówka generalnie szczupak,okońpozdrawiam Ja bym Ci polecił kij Ugly Stik cena 250zl,do tego młynek Shimano Stradic 4000FH cena 450zl,oraz plecionke power pro za 54zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Hej panowieCo za sabotaż??Ja tu chcę nowego kolegę w casting wkręcić a wy jakieś red arci podsuwacie Faktycznie lepiej zacząć od pytania: cast czy spinn ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Bez napinania to kupiłbym Zaubera lub jakiegoś jego klona + wybrałbym kij Z serii World Champion Konger. Oczywiście lepiej byłoby dołożyć do jakiegoś podstawowego St.Croix lub zamówić coś na podstawowym graficie u zbojmistrza...taki zestaw dłuuuugo i dobrze Ci posłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Standerus sorki,ze przeszkodzilem w werbunku na kolejnego castingowca,ale jak tak dalej pojdzie to beda kolowrotki tylko dla mnie produkowali,bo cala reszta bedzie biegala z multikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 do tego młynek Shimano Stradic 4000FH cena 450zl,oraz plecionke power pro za 54zl Stradic za 450zl?Gdzie?Chyba w Stanach.No chyba ze ten Chinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 do tego młynek Shimano Stradic 4000FH cena 450zl,oraz plecionke power pro za 54zl Stradic za 450zl?Gdzie?Chyba w Stanach.No chyba ze ten Chinski I po co ta złosliwoasc,w Stanach Shimano Stradic kosztuje 98$,a na allegro mozna czasem kupic za 450zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzegorz197503 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 taa bylem ostatnio w Muskie-drogo strasznie ale karte stałego klienta dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Biosteron sorki,to nie mialo byc zlosliwe.Podejrzewalem,ze chodzi Ci o Stany,dlatego zapytalem,bo u nas za 500-600 mozna kupic tylko Stradica made in china(nowego).Po prostu zle mnie zrozumiales,nie naleze do ludzi zlosliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 damian88888 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Miałem kiedyś Jaxona Profiksa, fajna wędka ale 4 razy mi się złamała, praktycznie bez przyczyny.. aa sprzęt z Mikado.. nie słyszałem jeszcze dobrych recenzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Miałem kiedyś Jaxona Profiksa, fajna wędka ale 4 razy mi się złamała, praktycznie bez przyczyny.. aa sprzęt z Mikado.. nie słyszałem jeszcze dobrych recenzji o 4 razy za dużo .Jeszcze ani razu nie złamałem wędki, ale zdarzyło mi się utopić na dobre szczytową sekcje spinningu ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ja tam kupuję karpiowe komponenty - ale to nie na to forum Fakt,w Muskie jest troche przynet rzadko spotykanych gdzie indziej.Ps.Jozek mam brata karpiarza,on jezdzi do wedkarskiego w LeClercu na ul.Jutrzenki po swoje karpiowe wynalazki,mowi,ze maja spory wybor i niezle ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Mam ten kij(Ugly Stika)dokladnie taki jak napisales.Powiem krotko-bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Warto wyłączyć capslocka
XT procaster kiepsćizna, rozpada się na części - uchwyt multika obraca się na kiju....
Nie wiem czy to taka okazyjna cena??
38 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi