Kuba Standera Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Warto wyłączyć capslocka XT procaster kiepsćizna, rozpada się na części - uchwyt multika obraca się na kiju.... Nie wiem czy to taka okazyjna cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 znajomy ma Digital Spinning 3,00m 10-30g zpłacił za niego jakąś 100 i sobie chwali ma ją sezon i jeszcze nie pękła a wyciąga szczpaki takie po 3-5 kg. jego rekord to 6 kg i według niego ( jego zdanie) nie sprzęt jest najważniejszy a umiejętności dziekuje wszystim za taki szybki odzew poważnie zastanawiam się nad zakupem Shakespeare Ugly Stic Custom Graphite 3m 15-40 jak dla mnie chyba wystarczypozdrawiam Dobry wybór z tym Shakespeare Ugly Stic Custom Graphite 3m 15-40,bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Mam ten kij(Ugly Stika)dokladnie taki jak napisales.Powiem krotko-bedziesz zadowolony @abarth7 ale sie zgadalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Sorki,ja mam 2,70,a nie 3,00m,ale i tak bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Mam ten kij(Ugly Stika)dokladnie taki jak napisales.Powiem krotko-bedziesz zadowolony @abarth7 ale sie zgadalismy Jakbysmy sie umowili ha...ha..jednakowo myslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 znajomy ma Digital Spinning 3,00m 10-30g zpłacił za niego jakąś 100 i sobie chwali ma ją sezon i jeszcze nie pękła a wyciąga szczpaki takie po 3-5 kg. jego rekord to 6 kg i według niego ( jego zdanie) nie sprzęt jest najważniejszy a umiejętności dziekuje wszystim za taki szybki odzew poważnie zastanawiam się nad zakupem Shakespeare Ugly Stic Custom Graphite 3m 15-40 jak dla mnie chyba wystarczypozdrawiam @grzegorz197503,tutaj mozesz sobie poczytac o kiju Shakespeare Ugli Stik http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=4246& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 dła zainteresowanych Ceny stradiców na allegro,wydaje mi się ze mogę zamieścić link ,bo aukjie juz sa zakonczone http://www.allegro.pl/search.php?closed=1&string=shimano +stradic FH,FG,FE,X GTM to Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Shakespeare Ugly Stic Custom Graphite bedzie istotnie duzym przeskokiem z mikado/jaxon. Dobry poczatek... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Shakespeare niedlugo bedzie musial mi cos odpalic za reklame swojego sprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Shakespeare niedlugo bedzie musial mi cos odpalic za reklame swojego sprzetu @abarth7,wyjołes mi te slowa z ust ,jesli to czyta przedstawiciel Shakespeare to nr konta podam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Shakespeare niedlugo bedzie musial mi cos odpalic za reklame swojego sprzetu @abarth7,wyjołes mi te slowa z ust ,jesli to czyta przedstawiciel Shakespeare to nr konta podam na prv Mysle,ze nawet jak czyta,to po tym co teraz przeczytal napewno sie nie ujawni Ale tak po 5 tysi na glowe i wycieczka na Szwedzkie szczupaki napewno by mnie usatysfakcjonowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Shakespeare niedlugo bedzie musial mi cos odpalic za reklame swojego sprzetu @abarth7,wyjołes mi te slowa z ust ,jesli to czyta przedstawiciel Shakespeare to nr konta podam na prv Mysle,ze nawet jak czyta,to po tym co teraz przeczytal napewno sie nie ujawni Ale tak po 5 tysi na glowe i wycieczka na Szwedzkie szczupaki napewno by mnie usatysfakcjonowala Co do ceny to sie zgodze ,i wyjazd do USA na zakupy do sklepu Cabela's Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Siksa Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Spro Red Arc 10400 mam. Super maszynka, a cena teraz chyba w granicach 350PLN. Ja swojego Red Arca 10300 za 270zł na allegro kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Red Arc jest naprawde bardzo fajny,tylko rozmiary jakies takie malutkie.Mam 10400 i w porownaniu do innych 4000(innych firm) jest malutki,ale to moze i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Warto wyłączyć capslocka
XT procaster kiepsćizna, rozpada się na części - uchwyt multika obraca się na kiju....
Nie wiem czy to taka okazyjna cena??
38 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi