szawli Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Jeżeli mielibyście wymienić jedną, konkretną przynętę na pstrąga, która jest tą przynętą ostatniej szansy, to co to by było, obrotówka, wobler? szawli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alexspin Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Problem pojawia się gdy bezmózgowie działaczy PZW ogranicza długość przynęt. W okręgu piotrkowskim w okresie do 30 kwietnia ograniczono do 6cm, a w sieradzkim do 5cm, przy czym do tego limitu wliczono kotwiczki. Najgorzej gdy do ustanawiania przepisów biorą się pustogłowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fireblood Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 W Belgii już dawno przyneta nie może przekraczać 7cm z haczykami????♂️????♂️????♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darek_W Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 W Belgii już dawno przyneta nie może przekraczać 7cm z haczykami♂♂♂Ale to w jakimś konkretnym okresie czy cały rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacob1993 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Nie wydaje mi się żeby psr czepiała się że łowisz na smukłe 7cm a nie na pękate 5 .Bardziej chodzi o to żeby nie łapać na przynęty szcxupakowo sandaczowe czyli np 4 cale na wiosnę jeśli przynęta będzie ciut większą to pewnie nie zwrócą na to uwagi lub dostaniecie upomnienie .Ci co łapią na robala nie maja takich ptoblemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fireblood Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Ale to w jakimś konkretnym okresie czy cały rok?To różnie przepisy w Belgii są tak skąplikowane że nawet belgusy ich nie rozumieją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz95s Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 A pytanie do tych co łowią bardzo grubo, możecie polecić jakieś twitche 8/11cm pod pstrągi?Najlepiej z grzechotką, plytkoschodzace, smukłe.Stosowałem rapale pod takie zastosowania, ale mam ochotę coś innego wytestowac.Cenowo aby było przystępnie, woblery powyżej 50/60zl odpadają.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacob1993 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Salmo minnow 7cm dał mi w tym roku 50cm pstrąga .cenowo chyba spoko wypada i robotę robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz95s Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Też używam, też takiego podobnego trafiłem ale chodzi mi o większe wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MoNoX Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 lucky john basara 90f / sp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 https://allegro.pl/oferta/robinson-wobler-minnow-9cm-46-mi-f09-te-sh-14000722825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz95s Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Dziękuję, łowicie na to? Da się połowić komfortowo z prądem? Prawie zawsze podchodzę ryby od ogona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 markir Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Klasyk to Yo-zuri Pins Minnow oraz jego lepsze i gorsze podróbki różnych popularnych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz95s Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Rozumiem, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filmiarz Opublikowano 22 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 ... mówisz i masz, @gzybek. Węższe i mniejsze też klepal. Zapytaj, teraz nie działa. Zbyt ambitny tetryk i przepuklina. Daj ogłoszenie. Inni klepacze może pomogą. Działaj.https://vodpilot.pl/filmy/gru-i-minionki-pod-przykrywka Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Zaraz dam ogłoszenie. Czymś podobnym się mocno dźgnąłem na początku mojej przygody z łowieniem. Ale mi się przypomniało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiterS Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 To wahadło w 99,999% wygląda na robotę Sebastian Purgal (fb). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 russian80 Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 (edytowane) Sebastian Purgal robi podobne ...ale to robota gżybka na 100% Edytowane 23 Października 2024 przez russian80 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiterS Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Sebastian Purgal robi podobne ...ale to robota gżybka na 100%Dlatego 0.001% niepewności. Styl identyczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bob74 Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 ... Panowie, osobiście od Krzyśka odebrane... nie ma żadnych wątpliwości... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alexspin Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 (edytowane) Potwierdzam, bez wątpienia wyrób "gżybkowy", mam też kilka, robią dobrą robotę, w zależności od rozmiaru od okonia po bolenia. Edytowane 24 Października 2024 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek gżybek Opublikowano 10 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 Złom mojego strugania,Sebastian ma pozwolenie i błogosławieństwo ma robienie podobnych.Robercik koniec leniuchowania.robota ruszyła. Już wyborowałem z 500 dziur czyli ok 250szt.od wtorka albo wtorku jak kto woli złom idzie na gilotyne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebait Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 To oczywiście jest wahadełko mistrza Krzyśka. Niepowtarzalne i baaaardzo łowne. Wyrywa z dna 60 cm pstrągi w wodach gdzie pływają same smolty.Tak na poważnie potwierdzam. To wahadłówka, która wyszła spod młotka Krzysztofa Gżybka. Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Mysha Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 (edytowane) Znalazłem taką imitację żaby. Robione przez Jackalla, a sprzedawane przez Illexa. Łowić ryby będzie, bo wygląda smakowicie. Pytanie mam tylko do kolegów, czy zbroiliście gumy pstrągowe w offsety? I jak Wam się to sprawdzało? Edytowane 29 Grudnia 2024 przez Mysha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacob1993 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Fajne gdzie można takie kupić ?Mi wydaje się że lepiej zbroić na skrętce plus kotwica od dołu .Żaby raczej prowadzi się w okolicach powierzchni i atak następuje od dołu wiadomo mniejsze ząbki pstrąg zassie cała taka nie koniecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Mysha Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zamówiłem je rok temu na sklep, dostałem w październiku ????. Zamówiłem z myślą o sobie ????. Takie pstrągi, które nie są w stanie zassać tej wielkości żaby, to mnie nie interesują ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Mysha Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Żaby raczej prowadzi się w okolicach powierzchni i atak następuje od dołuTo się zgadza w marcu/kwietniu. W styczniu i lutym żaby nie pływają aktywnie, stają się ofiarami gdy zostają wypłukane podczas zimowania. Ja łowię wtedy w dryfie, prowadząc przynętę w połowie wody, a czasami przy dnie. Przynęta ma być spora i mało aktywna. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szawli
Jeżeli mielibyście wymienić jedną, konkretną przynętę na pstrąga, która jest tą przynętą ostatniej szansy, to co to by było, obrotówka, wobler?
szawli
Top użytkownicy dla tego pytania
10
7
6
6
Popularne dni
6 Sty
8
8 Lut
7
29 Gru
7
30 Gru
7
Top użytkownicy dla tego pytania
jacob1993 10 odpowiedzi
Wolti 7 odpowiedzi
PePe. 6 odpowiedzi
Mateusz95s 6 odpowiedzi
Popularne dni
6 Sty 2024
8 odpowiedzi
8 Lut 2025
7 odpowiedzi
29 Gru 2024
7 odpowiedzi
30 Gru 2024
7 odpowiedzi
Popularne posty
kc3
To chyba dobry temat aby napisać pierwszego posta na forum 12 lat pstrągowania- pesel, ekonomia oraz geografia nie pozwalają/ły mi na więcej. Teraz jeżdżę po całym kraju i jakbym miał wybrać jedną
jacek.hetflaisz
Poproszę od razu o złotą łopatę ????☺️????. Odgrzeje kotleta troszkę ☺️. Ja bez Delbanek na pstrągi to się nawet nie wybieram ????.
aleksander54
Przynęta to rzecz wtórna do sytuacji nad wodą i nie ma na to uniwersalnej recepty. Dotyczy to, z resztą, nie tylko pstrągów. Ale w przypadku Aglii dwójki sprawa już tak prostą nie jest. Kiedyś guru am
Opublikowane grafiki
187 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi