szawli Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Jeżeli mielibyście wymienić jedną, konkretną przynętę na pstrąga, która jest tą przynętą ostatniej szansy, to co to by było, obrotówka, wobler? szawli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek_M Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Co to za gumki Salmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waldi p Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Ośmiocentymetrowe shady. Niestety w kraju nie dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiwaldi1970 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Ośmiocentymetrowe shady. Niestety w kraju nie dostępne.Jakoś wujek google nie może tego znaleźć. Jakiś link może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 salmo USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szydlos Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Pierwsza część sezonu małe wahadełka i gumki Salmo. Druga część to zdecydowanie smużak własnej roboty. niby ta sama woda a ja łowię z wynikami całkiem inaczej. Nie często sięga po Gumowe robactwo, prędzej 5-6 cm twisterek, najczęściej biały na czerwonej albo fluo czeburaszcze.Wirówkami /wahadłami też praktycznie nie łowię. Podstawową przynętą i to od samego początku sezonu to wobler. Zimą 5-6 cm z przytrzymania, a już od końca lutego nie schodzę poniżej 6 cm raczej i do batalii wchodzą Twitche P.Dziadury i inne. W zeszłym sezonie wpadło kilkanaście fajnych rybek 45-58 cm w tym trzy około 55 cm..wszystkie te większe na moje woblery 6 cm. Malowanko takie abym widział go w wodzie ,czyli dość żarówiaste. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiwaldi1970 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) salmo USADzięki, znalazłem. Prochu nie wymyślili. Wiadomo, sporo gum jest podobnych na świecie. Co by nie było, że zaśmiecam wątek. Przynęty dłuższe typu 6-8 cm zawsze robią wrażenie na większych kropkach. Edytowane 28 Grudnia 2023 przez wiwaldi1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PePe. Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Czy ktoś używał takich wahadeł ?Pstrąg - Błystki ABC (blystkiabc.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lepton Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Przerabiałem na Dunajcu i Popradzie. Do ideału trochę brakuje. Ten "brak" to zbyt mała masa (gdyby tak dodać za trzy gramy ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PePe. Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 A złowiły coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PePe. Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Potrzebuję wahadła wąskiego jak na bolenia ale długość maks 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lepton Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Słabo, tylko "narybek" reofilnych. Trudno sprowadzić w pobliże dna, co jak się wydaje jest warunkiem koniecznym aby skusić coś większego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banjo Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 https://allegro.pl/oferta/wahadlowki-na-pstraga-11934153788 https://allegro.pl/oferta/wahadlowka-igor-olejnik-p05-4-5-g-pstrag-okon-12350543319 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PePe. Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 No właśnie ten Olejnik mi chodzi po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banjo Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 (edytowane) Ja na nie, nie łowiłem. Mogę polecić wahadełka Darka Kalisty, są podobne do tych co załączyłem powyżej. Na wahadełka Darka łowiłem skutecznie. Tylko nie wiem, czy Darek robi je jeszcze. http://www.darspin.pl/pl/Strona_glowna Edytowane 6 Stycznia 2024 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Okonhel Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Potrzebuję wahadła wąskiego jak na bolenia ale długość maks 5cm Napisz do Rafała Piliponisa -może coś m gotowego.https://jerkbait.pl/user/64273-spinraf/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szysz00nia Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Jak zbroicie żabki? Zastanawiam się czy kupić główki jigowe 1-4g czy nie lepiej na czeburaszce Sent from my RMX3363 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek85 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 U mnie żabki mannsa tylko na lekkiej czeburaszce, dużo lepiej pracują niż na główce jig. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szysz00nia Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 U mnie żabki mannsa tylko na lekkiej czeburaszce, dużo lepiej pracują niż na główce jig.a jakich haków używasz? Sent from my RMX3363 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek85 Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Budżetowe mikado cheburashka big eye, nie rozgiął mi jeszcze, ale na żyłkę łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szysz00nia Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Budżetowe mikado cheburashka big eye, nie rozgiął mi jeszcze, ale na żyłkę łowię.mi pękały :// Sent from my RMX3363 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablo Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Potrzebuję wahadła wąskiego jak na bolenia ale długość maks 5cm Może być SV PANIC PA50, Anglers System BUX, Smith Buch Special. Jest z tych modeli w różnych rozmiarach i gramaturach. Szukaj po japońskich firmach: Yarie, Anglers System, Forest, Smith, Timon, Mukai. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bob74 Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 ... mówisz i masz, @gzybek. Węższe i mniejsze też klepal. Zapytaj, teraz nie działa. Zbyt ambitny tetryk i przepuklina. Daj ogłoszenie. Inni klepacze może pomogą. Działaj. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bob74 Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 ... ewentualnie RoBo, dostepne u Zbyszka Mormyszki na Obozowej, Wola. Jakiegoś F. ma... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotrrrr92 Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 (edytowane) Cześć, szukam woblera podobnego pracą do Robinson Drift. Poszukuje czegoś czym mogę głębiej zejść w dołek lub ciut mniejszego rozmiarowo- 5-6cm. Edytowane 20 Lutego 2024 przez Piotrrrr92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacob1993 Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Szukam fajnej imitacji żaby guma oraz wobler głębiej schodzące nie powierzchniowe co możecie polecić z obecnych na rynku przynęt .Mam Dorado frog ale jest to przynęta powierzchniowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szawli
Jeżeli mielibyście wymienić jedną, konkretną przynętę na pstrąga, która jest tą przynętą ostatniej szansy, to co to by było, obrotówka, wobler?
szawli
Top użytkownicy dla tego pytania
10
7
6
6
Popularne dni
6 Sty
8
8 Lut
7
29 Gru
7
30 Gru
7
Top użytkownicy dla tego pytania
jacob1993 10 odpowiedzi
Wolti 7 odpowiedzi
PePe. 6 odpowiedzi
Mateusz95s 6 odpowiedzi
Popularne dni
6 Sty 2024
8 odpowiedzi
8 Lut 2025
7 odpowiedzi
29 Gru 2024
7 odpowiedzi
30 Gru 2024
7 odpowiedzi
Popularne posty
kc3
To chyba dobry temat aby napisać pierwszego posta na forum 12 lat pstrągowania- pesel, ekonomia oraz geografia nie pozwalają/ły mi na więcej. Teraz jeżdżę po całym kraju i jakbym miał wybrać jedną
jacek.hetflaisz
Poproszę od razu o złotą łopatę ????☺️????. Odgrzeje kotleta troszkę ☺️. Ja bez Delbanek na pstrągi to się nawet nie wybieram ????.
aleksander54
Przynęta to rzecz wtórna do sytuacji nad wodą i nie ma na to uniwersalnej recepty. Dotyczy to, z resztą, nie tylko pstrągów. Ale w przypadku Aglii dwójki sprawa już tak prostą nie jest. Kiedyś guru am
Opublikowane grafiki
187 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi