dragofox Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 konger paladin cx single warrior 198cm 7-32g. Witam drodzy koledzy, czy ktoś operuje tym kijkiem. Zgodnie z opisem są naprawde lekkie i sztywne. Chętnie poczytam opinie bo rozgladam się za czymś jednoczęściowym. Z góry dziękuje za wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Kongery paladiny są lekkie i sztywne. Ja miałem paladina steel arm. Miałem, bo po kilkumiesięcznym użytkowaniu , poprostu złamal sie przy główce 10 gr. Serwis stwierdzil , że to moja wina i reklamacji nie uznał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragofox Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Kongery paladiny są lekkie i sztywne. Ja miałem paladina steel arm. Miałem, bo po kilkumiesięcznym użytkowaniu , poprostu złamal sie przy główce 10 gr. Serwis stwierdzil , że to moja wina i reklamacji nie uznał. Jak sądzę z obsługi serwisowej nie jesteś zadowolony.Napisz coś o zaletach i wadach serii paladin, czy jest godny uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Konger Paladin Steel Arm jest leciutki , sztywny, w połączeniu z plcionka jest bardzo czuły.jest żle wyważony, przy kołowrotku 360gr. nadal lekko lecial "na pysk". Akcja szybka , szczytowa. Pod większą rybą przechodzi w parabolig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Po złozeniu odwołania serwis kongera uznał reklamacje i juz mam nowy kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Kijki z kongera są mega ciekawe, szczególnie te topowe paladin jak i WCH. Niestety ponoć właśnie serwis jest problemowy, tak przynajmniej słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Z serwisem Kongera specjalnie tragedii nigdy nie miałem. Do tego roku Mikado też świetnie działało ale ostatnio wszystko trwa bardzo długo. Nasprzedawali tego sporo i potem się nie wyrabiają bo wiadomo, że jakiś % sprzętu wróci na serwis. Zawsze to jednak lepiej niż Normark (Shimano). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi