peresada Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam!Szukam wędki badź blanku 9'6' #6 o charakterystyce zbliżonej do sage z axis. kij szybki ale nie pałowaty. Być może ktoś ma lub zna kogoś kto chce się pozbyć wspomnianego axisa. chętnie kupię badz wymienie na customowego winstona BIIx 9'6'' #6Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Cos tanszego - TFO BVK . Mialem w reku, naprawde lekki kijek i palowaty napewno nie jest. W testach ze strony http://www.yellowstoneangler.com/gear-review sa testowane w zestawieniu 5 wt i 8 wt. Szkoda ze nie zrobili testu 6wt. bo wiedzial bys wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie macalem zaxisa w tej klasie ale w sklepie stoi stcroix. W klasie 6. Dla mnie jest mega szybki. Rzucałem kiedyś zaxisem w klasie 9 dla mnie to zwyczajnie celowo niedoważone kije. Co do tego stcroix to się postaram dowiedzieć jaki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 O Tfo czytałem, wyglada dobrze i jest niedrogi. St croix elite w testach wspomnianego Yellowstone zawsze jest w czołówce i szczerze mówiąc od jakiegoś juz czasu czaje się żeby jakiegoś uzbroić. Przegapilem 6stke na wyprzedaży w mudhole-szkoda. Trochę kiepsko ze nie maja modelu 9'6", ale na pewno jeszcze raz go rozwaze. Jak wygląda na żywo tfo, bo wspominam kije tego producenta jako kiepsko wykonczone. Nie oferują niestety gołego blanku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Mam jeszcze ze starych zapasów 6 ale 9 stóp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Axisa? Odezwij sie na priwa w sprawie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 tak, Z-Axis Sage.Komplet z pokrowcem i tubą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Blank czy kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 O blanku rozmawiamy, kij moge zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ok. Kij zrobię sobie sam, o ile sprzedaż. Odezwij się na priw. Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 ok, nie znam cen, sprawdze i dam znać w poniedziałek. Milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Kilka dni temu u Żbika macałem z kolegą różne St.Croix i uncjowa elitka 8'6'miała krzywą przelotkę. Nie trochę, tylko tak, że aż nie do wiary.... A Avid - krzywą szczytówkę... Nie wiem, co z tym St.Croix... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 O Tfo czytałem, wyglada dobrze i jest niedrogi. St croix elite w testach wspomnianego Yellowstone zawsze jest w czołówce i szczerze mówiąc od jakiegoś juz czasu czaje się żeby jakiegoś uzbroić. Przegapilem 6stke na wyprzedaży w mudhole-szkoda. Trochę kiepsko ze nie maja modelu 9'6", ale na pewno jeszcze raz go rozwaze. Jak wygląda na żywo tfo, bo wspominam kije tego producenta jako kiepsko wykonczone. Nie oferują niestety gołego blanku...Nie wiem jak reszta kijow z tej stajni ale w tym BVK troche sie postarali o wykonanie. Dalej daleko to Thomas&Thomas ale zdecydowanie lepiej niz bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dzięki @Darecki. To b. ważna informacja. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Fenvick techna av? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi