-PYTOON- Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam, Stałem się posiadaczem nowego Abu T3600C. Co o nim wiecie, jak się taki multik sprawuje i jaka jest cena takiego multika? Pytam, ponieważ nie wiem czy dokonałem słusznego zakupu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Cześć,Jak się sprawuje to nie odpwiem bo na niego nie łowiłem. Można jedynie gdybać i porównywać go do innych multiplikatorów ABU np. z serii C3. Pytanie jest tylko takie - do czego chcesz tego multipliktora używać (gramatura przynęt)? Co do ceny to myślę, że około 400-500PLN powinieneś za niego dostać. Nowe można jeszcze kupić w US za kwote około 140USD (140USD + koszty presyłki + VAT + Cło = ~500PLN). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 multik będzie pracował z kijem do 1oz. i w założeniu będzie łapał szczupaki...jeszcze go nie testowałem nad wodą, ale wydaje mi się, iż ciężar przynęt będzie zaczynał sie od 6g, jakimi będzie można nim operować. wodzik w czasie rzutu jest nieruchomy natomiast w czasie wyciagania linki ze szpuli już pracuje. szpula natomiast ma wagę 15g i jest dość głęboką szpulą. jestem praworęczny, ale od jakiegoś czasu mam problemy z ramieniem, więc postanowiłem łowić jak chłopaki z USA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Od 6g - ambitnie. Nie wiem czy będzie komfortowo ze względu na głębokość szpulki i znaczną masę po załadowaniu linki. Proponuję od razu założć pleconkę - będzie trochę lżej. Mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie - czy możesz zmierzyć średnicę zewnętrzną szpulki? Ten parametr wiele mi powie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Remku, szpula ma 32mm srednicy a obudowa multika 52mm. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi