kryst Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @Rognis_oko, W wiadomości o licytacji napisałeś: Pamiętajcie, że zebrane pieniądze na tej licytacji będą w całości przeznaczone na zakup przyszłorocznych rybek. Czy jest to prawidłowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wydaje mi sie ze Rognis miał na myśli to ze od każdego użytkownika biorącego udział w licytacji zostaną zebrane pieniądze nie ważne czy wygrał lub nie. Tak mi sie wydaje PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @Rognis_oko, W wiadomości o licytacji napisałeś: Pamiętajcie, że zebrane pieniądze na tej licytacji będą w całości przeznaczone na zakup przyszłorocznych rybek. Czy jest to prawidłowe? Dzięki za info. Już poprawiłem. Oczywiście chodzi o tegoroczne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wydaje mi sie ze Rognis miał na myśli to ze od każdego użytkownika biorącego udział w licytacji zostaną zebrane pieniądze nie ważne czy wygrał lub nie. Tak mi sie wydaje PozdrawiamSlider Nie Pieniądze przekazują tylko osoby, które wygrają licytacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Aaaa to ci @Rognis chyba będziemy musieli pogadać na temat tych szczytnych aukcji PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kryst
@Rognis_oko,
W wiadomości o licytacji napisałeś:
Pamiętajcie, że zebrane pieniądze na tej licytacji będą w całości przeznaczone na zakup przyszłorocznych rybek.
Czy jest to prawidłowe?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi