popper Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 ........................... przy świeżej lince lata z tego jak złe, odległości więcej niż bardzo dobre............................No. Mam podobnie w swoim króciaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 @Dąbek,pewnie pomerdałem rozmiarówkę, w każdym razie podaje wzorowo. w czwartek rano będę na twoich miejscówkach pourywać trochę silikonu, wpadaj na bajerę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 @Dąbek,pewnie pomerdałem rozmiarówkę, w każdym razie podaje wzorowo. w czwartek rano będę na twoich miejscówkach pourywać trochę silikonu, wpadaj na bajerę.Zdzwonimy się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 A słyszeliście coś o rewolucyjnym podobno zbrojeniu w przelotki gdzie szczytowe średnice stopniowon zwiększają się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 ... o kurka, nawet jakby zasięg miał wzrosnąć 20%, to bym tego nie zrobił. Musi to być wyjątkowy koszmar estetyczny. Ale de gustibus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Odpuść sobie ten blank, do ekstremalnie dalekich rzutów przynętami ca. 10-20g potrzebujesz mocnego mięsistego kija co najmniej 17 funtowego. ludzie to nie wiedzą jakie siły drzemią w naturze Pewnego dnia usłyszysz tylko trzask i w pi... i wylądował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi