popper Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Czy istnieje a jeśli nie, to dlaczego brak obcji śledzenia wiadomości prywatnych?Nie znalazłem a przydałoby się takie "klik": OBSERWUJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Manniek66 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Hmm... a po co ? Jak przychodzi wiadomość to z automatu dostajemy na maila info o tym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 poppek obawiam się, że nie rozumiem pytania chodzi Ci o potwierdzenie przeczytania ? dostarczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 poppek obawiam się, że nie rozumiem pytania chodzi Ci o potwierdzenie przeczytania ? dostarczenia?Chodzi o powiadamianie na e'mail, jak dostaniesz np. nową wiadomość na priva, czyli to co się dzieje prtzy obserwacji innych wątków/tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Można zaznaczyć to sobie w opcjach powiadomień. Zresztą z automatu jest odkliknięte, o ile ktoś się opcjami nie bawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateusz998 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez mateusz998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Można zaznaczyć to sobie w opcjach powiadomień. Zresztą z automatu jest odkliknięte, o ile ktoś się opcjami nie bawił... Jeśli myślisz o włącz/wyłącz powiadomienia- myślałem (kiedyś), że to działa U mnie nie działa a obserwacja tematów tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 By być dokładnym, to miałem na myśli w opcjach powiadomień w kolumnie prywatne wiadomości odhaczenie tych trzech okienek.-Powiadom mnie, gdy otrzymam nową prywatną wiadomość-Powiadom mnie o nowych odpowiedziach w prywatnych rozmowach-Powiadom mnie, gdy zostanę zaproszony do prywatnej rozmowyTo u Ciebie nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Chyba nie wiem o czym piszesz. Nie mam takich okienek po otwarciu komunikatora, tylko wspomniane włącz/wyłącz. No chyba, że czegoś nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Kliknij na górze dzwoneczek powiadomień, otworzy się okienko, w którego prawym górnym rogu znajdziesz napis "opcje" - kliknij i masz ustawienia wszystkich powiadomień.Inna droga to klikasz swój profil, potem prawa kolumna pierwsze od góry "ustawienia" i po kliknięciu w kolumnie informacje ogólne druga zakładka od dołu - opcje powiadomień, tam jest wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Oooo. Dzięki za pomocną dłoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Nie ma sprawy, oby zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Czy istnieje a jeśli nie, to dlaczego brak obcji śledzenia wiadomości prywatnych?
Nie znalazłem a przydałoby się takie "klik": OBSERWUJ
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi