admin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udało się - zapraszam do zapoznania się z audycją. W niniejszym odcinku o wędkarstwie podlodowym. Podziękowania dla karhu za nagranie audycji. http://jerkbait.pl/users/jacek/Zew/2008-01-12.mp3 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 witam Czy dzisiejszą audycje będzie ktoś nagrywał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Dzisiaj z tego co wiem myśliwi nadają. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Dzięki za wiadomość,mam jeszcze jedno pytanie,jakim programem mogę nagrać taka audycje,czy program Winamp ma taka możliwość nagrywania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Podobno sa pluginy do WinAmpa. Ja nagrywam innym programikiem - podam jak sprawdze bo akurat teraz nie mam dostepu do komputera. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witam Czy może ktoś z kolegów nagrał wczorajsza audycje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Audycje Zewu Natury przeplataja sie nawzajem ...czyli raz sa wedkarskie a raz mysliwskie . W ostatnia sobote byli mysliwi wiec nie reklamowalismy jej , choc byc moze niektorzy z forum tez mysliwstwem sie zajmuja . U nas zima w pelni i Jacek ma rozne zawody na lodzie wiec audycji wedkarskich bedzie mniej . Jezeli bedzie akcja z sobotnia audycja bedziemy Was zawiadamiac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Audycje Zewu Natury przeplataja sie nawzajem ...czyli raz sa wedkarskie a raz mysliwskie . W ostatnia sobote byli mysliwi wiec nie reklamowalismy jej , choc byc moze niektorzy z forum tez mysliwstwem sie zajmuja . U nas zima w pelni i Jacek ma rozne zawody na lodzie wiec audycji wedkarskich bedzie mniej . Jezeli bedzie akcja z sobotnia audycja bedziemy Was zawiadamiac . Dzieki @jerry hzs za wiadomosc ,tak w ostatnia sobote byla audycja na temat myslistwa,sluchalem jej chociaż myślistwem się nie zajmuje,interesuje sie bardziej kynologia myśliwska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arhuku Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Tym, którzy nie słuchali dzisiejszej audycji (09.02), mogę udostępnić plik. Niestety nie nagrałem od początku, jest 10 min poślizgu. Tematem było wędkarstwo podlodowe. Może Remek po powrocie z targów wrzuci na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Tym, którzy nie słuchali dzisiejszej audycji (09.02), mogę udostępnić plik. Niestety nie nagrałem od początku, jest 10 min poślizgu. Tematem było wędkarstwo podlodowe. Może Remek po powrocie z targów wrzuci na forum? Fajnie ze nagrałeś,ja zupełnie o tej audycji zapomniałem,jeśli możesz to wyślij mi na mój e-mail ten plik,chętnie posłucham i z góry serdecznie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja tez chętnie posłucham Na privie masz mojego emaila PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Udało się - zapraszam do zapoznania się z audycją. W niniejszym odcinku o wędkarstwie podlodowym. Podziękowania dla karhu za nagranie audycji. http://jerkbait.pl/users/jacek/Zew/2008-01-12.mp3 PozdrawiamRemek witam!myslalem to film okazalo ze nie to radio bo jestem nieslyszacy nie wiem o co chodzi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Tym, którzy nie słuchali dzisiejszej audycji (09.02), mogę udostępnić plik. Niestety nie nagrałem od początku, jest 10 min poślizgu. Tematem było wędkarstwo podlodowe. Może Remek po powrocie z targów wrzuci na forum? @karhu,narobiłeś smaku ta audycja,prosiłem ciebie abyś wysłał mi ten plik na mój e-mail i jakoś do dziś nic nie przyszło,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arhuku Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 @karhu,narobiłeś smaku ta audycja,prosiłem ciebie abyś wysłał mi ten plik na mój e-mail i jakoś do dziś nic nie przyszło,dzięki Proszę. Jest za co, bo wysłałem. Nie rozumiem skąd ten ironiczny ton w Twoim poście wyżej. Maila wysłałem na adres, który podałeś mi w wiadomości prywatnej. Wysłany 09.02. o 17.43. Zwrotu nie otrzymałem. Zaraz wyślę jeszcze raz, jeśli tym razem nie dojdzie, znaczy, że coś nie tak u Ciebie z pocztą (wiem, że inne osoby plik otrzymały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Tym, którzy nie słuchali dzisiejszej audycji (09.02), mogę udostępnić plik. Niestety nie nagrałem od początku, jest 10 min poślizgu. Tematem było wędkarstwo podlodowe. Może Remek po powrocie z targów wrzuci na forum? @karhu,narobiłeś smaku ta audycja,prosiłem ciebie abyś wysłał mi ten plik na mój e-mail i jakoś do dziś nic nie przyszło,dzięki Sprawdź wiadomości Spam. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Tym, którzy nie słuchali dzisiejszej audycji (09.02), mogę udostępnić plik. Niestety nie nagrałem od początku, jest 10 min poślizgu. Tematem było wędkarstwo podlodowe. Może Remek po powrocie z targów wrzuci na forum? @karhu,narobiłeś smaku ta audycja,prosiłem ciebie abyś wysłał mi ten plik na mój e-mail i jakoś do dziś nic nie przyszło,dzięki Sprawdź wiadomości Spam. PozdrawiamSlider Sprawdzałem,w Spam tez nie ma,moja poczta jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arhuku Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Sprawdzałem,w Spam tez nie ma,moja poczta jest OK Przejdźmy na priv, wysłałem Ci maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Poprosze na mojego maila. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 @ karhu,Wielkie dzięki,doszło innym sposobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Poprosze na mojego maila. PozdrawiamRemek @Remek,wysłałem Ci audycje na pocztę,doszło?? Próbowałem wysłać kilka krotnie ale nie udało sie,przychodzą mi e-maile zwrotne ze coś jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Udało się - zapraszam do zapoznania się z audycją. W niniejszym odcinku o wędkarstwie podlodowym. Podziękowania dla karhu za nagranie audycji.
http://jerkbait.pl/users/jacek/Zew/2008-01-12.mp3
Pozdrawiam
Remek
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi