Skocz do zawartości

Kontakt w USA

CLAUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich potrzebuje kontaktu w USA zeby sprowadzic czesc do mojego silnika i sklep w jakim znalazlem  nie wysyla do Europy . Potrzebowal bym adres do kogos zeby poda w sklepie i ta osoba by mi odeslala do Hiszpani. Oczywiscie wszystkie koszty pokrywam.

Pozdro i dzieki.

Koledzy jak to nieduze czesci-----i z czasem Wam sie "nie pali",moze pomoge,ale jak co prosze na priw napisac

Pozdrawiam

Dla mnie nieduza cos kolo 10 x 15cm  i lekka bo to czesc plastikowa.

@ Kokwitz a w PL mozna cos dostac do silnikow Johnson? Jak tak to daj jakies namiary na taki sklep.

@CLAUDIO przepraszam ale nie pomogę Ci w sprawie części do johnsona, nigdy nie miałem i nie interesowałem się tymi silnikami ale myślę, że na 100% jakieś części są do zdobycia.
Z tego co się orientuję to niejaki kolega tornado jest specem w tej dziedzinie i nie jednemu koledze już tu pomógł
pozdrawiam
kamil

@CLAUDIO przepraszam ale nie pomogę Ci w sprawie części do johnsona, nigdy nie miałem i nie interesowałem się tymi silnikami ale myślę, że na 100% jakieś części są do zdobycia.

Z tego co się orientuję to niejaki kolega tornado jest specem w tej dziedzinie i nie jednemu koledze już tu pomógł

pozdrawiam

kamil

Wiem ,znam kolege  Tornado ,bardzo dobry  gosc i wiem ze wszystkim pomaga i mnie tez bo z kazdym pytaniem do niego  walilem ,ale chyba musze mu dac odpoczac bo co za duzo to nie zdrowo :)

Witam wszystkich potrzebuje kontaktu w USA zeby sprowadzic czesc do mojego silnika i sklep w jakim znalazlem  nie wysyla do Europy . Potrzebowal bym adres do kogos zeby poda w sklepie i ta osoba by mi odeslala do Hiszpani. Oczywiscie wszystkie koszty pokrywam.

Pozdro i dzieki.

kolego, jeśli masz problem tylko z transportem, to możesz uderzyć do polskich kurierów świadczących usługę "mail order" (?). kupujesz w USA, wysyłasz do USA na adres agencji, agencja dostarcza paczkę do... Polski. ale może podobne agencje działają na terenie ESP. jedyny problem na jaki można się natknąć to konieczność podania "confirmed adress" do wysyłki, a więc adres wysyłki musi być taki sam jak adres karty kredytowej lub konta paypal. z tym drugim ponoć można sobie poradzić. 

• 5 miesięcy temu...