CLAUDIO Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Witam wszystkich potrzebuje kontaktu w USA zeby sprowadzic czesc do mojego silnika i sklep w jakim znalazlem nie wysyla do Europy . Potrzebowal bym adres do kogos zeby poda w sklepie i ta osoba by mi odeslala do Hiszpani. Oczywiscie wszystkie koszty pokrywam.Pozdro i dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Ja z chęcią zamówił bym za pośrednictwem takiej osoby śrubę do silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Ja z chęcią zamówił bym za pośrednictwem takiej osoby śrubę do silnika...a do jakiego silnika potrzebujesz srube? do yamahy np. mozna kupic tanio w polsce w serwisie. ja do swojej 50 hp szukałem i najtaniej wyszło ok. 450 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Koledzy jak to nieduze czesci-----i z czasem Wam sie "nie pali",moze pomoge,ale jak co prosze na priw napisac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Koledzy jak to nieduze czesci-----i z czasem Wam sie "nie pali",moze pomoge,ale jak co prosze na priw napisac PozdrawiamDla mnie nieduza cos kolo 10 x 15cm i lekka bo to czesc plastikowa. @ Kokwitz a w PL mozna cos dostac do silnikow Johnson? Jak tak to daj jakies namiary na taki sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Śruba 9.25x11 solasa lub 9.25x11.5 oryginał do Tohatsu 20km 4stroke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Patu, a w tym sklepie żeglarskim przy kapitańskiej nie zamówią? Niby prowadzą sprzedaż Tohatsu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 W Polsce ceny śrub np Solas są ponad 2 krotnie wyższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Patu...tak jak rozmawialiśmy, bez nerwacji - wrzesień juz blisko Tutaj są dostępne circa 300zł Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez jerry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 @CLAUDIO przepraszam ale nie pomogę Ci w sprawie części do johnsona, nigdy nie miałem i nie interesowałem się tymi silnikami ale myślę, że na 100% jakieś części są do zdobycia.Z tego co się orientuję to niejaki kolega tornado jest specem w tej dziedzinie i nie jednemu koledze już tu pomógłpozdrawiamkamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mig3d Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja zamawiałem części do Johnsona do PL z tego sklepu. http://www.crowleymarine.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Patu...tak jak rozmawialiśmy, bez nerwacji - wrzesień juz blisko Tutaj są dostępne circa 300złOki @jerry the drummer:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 @CLAUDIO przepraszam ale nie pomogę Ci w sprawie części do johnsona, nigdy nie miałem i nie interesowałem się tymi silnikami ale myślę, że na 100% jakieś części są do zdobycia.Z tego co się orientuję to niejaki kolega tornado jest specem w tej dziedzinie i nie jednemu koledze już tu pomógłpozdrawiamkamilWiem ,znam kolege Tornado ,bardzo dobry gosc i wiem ze wszystkim pomaga i mnie tez bo z kazdym pytaniem do niego walilem ,ale chyba musze mu dac odpoczac bo co za duzo to nie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrt80 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam wszystkich potrzebuje kontaktu w USA zeby sprowadzic czesc do mojego silnika i sklep w jakim znalazlem nie wysyla do Europy . Potrzebowal bym adres do kogos zeby poda w sklepie i ta osoba by mi odeslala do Hiszpani. Oczywiscie wszystkie koszty pokrywam.Pozdro i dzieki. kolego, jeśli masz problem tylko z transportem, to możesz uderzyć do polskich kurierów świadczących usługę "mail order" (?). kupujesz w USA, wysyłasz do USA na adres agencji, agencja dostarcza paczkę do... Polski. ale może podobne agencje działają na terenie ESP. jedyny problem na jaki można się natknąć to konieczność podania "confirmed adress" do wysyłki, a więc adres wysyłki musi być taki sam jak adres karty kredytowej lub konta paypal. z tym drugim ponoć można sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ok dzieki ,slyszalem o tych kurierach ! ale jak wyslac tam potem do PL a potem Hiszpania to za sam transport zaplace tyle ze ...... dzieki za podpowiedz ,ale juz jeden z kolegow z USA sie udostepnil za co mu WIELKIE DZIEKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jak cos potrzeba , z usa , to prosze o kontakt , jesli bede mogl to pomoge . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jak cos potrzeba , z usa , to prosze o kontakt , jesli bede mogl to pomoge .Co w zamian ?Może być na Pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi