Skocz do zawartości

Foto konkurs C&R watpliwosci...

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

To co ja mam organizować konkursy, czy szanowna Redakcja?

Przez trzy lata mieliśmy świetną zabawę z kalendarzem j.pl - komu to przeszkadzało?

A jak się nie da zrobić kalendarza, można zrobić konkurs foto miesiąca, potem wybrać foto roku itd.

• Like 1

To co ja mam organizować konkursy, czy szanowna Redakcja?

Przez trzy lata mieliśmy świetną zabawę z kalendarzem j.pl - komu to przeszkadzało?

A jak się nie da zrobić kalendarza, można zrobić konkurs foto miesiąca, potem wybrać foto roku itd.

Przeszkadzalo temu co musial za kazdym razem doplacic sporo pieniedzy aby kalendarze ujrzaly swiatlo dzienne, niestety :( 

• Like 2

Bo to jest Polska!

Bo to jest Polska a nie elegancja Francja...

a teraz odnośnie tego tematu tylko jedno:

Pewna osoba to mi powiedziała o Polakach... nie budują dróg jest źle i miernota i narzekanie....budują drogi jest kurrrrr jeszcze gorzej!!

Polak jest stworzony tylko do narzekania i oceniania inicjatyw....inicjatyw nie swoich

EOT!

• Like 2

takie białe ząbki, a nigdy u dentysty...zazdroszczę

Tak, czy inaczej kicha. ;)

I pytanie do ichtiologów: bass morski (po polsku labraks) ma zęby, czy ich nie ma? Sam osobiście uważam, że ich nie ma (podbieram je najczęściej łapiąc za dolną szczękę) Bo taki wargacz ma na pewno :lol:

Niektóre zdjęcie prezentują po prostu złowione ryby, a nie pokazują czym jest C&R. Dziwię się, dlaczego w ogóle znalazły się w konkursie, skoro od tematu odbiegają... Na szczęście jest kilka fajnych zdjęć na których uwiecznione jest wypuszczenie ryby, więc wybór w głosowaniu jest... ;)

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...