Zyga102 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Witam, Może coś przegapiłem ale gdzie można kupić jerki w/w Tomka.Przerzucam internet ale już się zamotałem. Czy można kupić gdzieś bezpośrednio a może któryś z kolegów podpowie , gdzie fajne jerki kupić ?Nie mówię o Salmo,itp, tylko czyś pewnym i oryginalnym robionym nie w fabrykach. Nasze polskie i robione z sercem i duszą.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Lepiej trafić nie mogłeś:http://www.multiplikator.pl/forum/index.php?topic=10756.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam,Pleciona; Bardzo dziękuję ale mnie nie stać na takie duże gramatury. Ja bym chciał max. od 30gr do 50gr. Podpowiedzcie proszę lub nadajcie mi właściwy kierunek. Z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Coś poszperam,ze dwa się znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Wiem ze to nie to miejjsce ale moze poda ktos namiary na ukleje siudaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi