Mój "stary" akumulator do silnika dość nieoczekiwanie odmówił współpracy. Z racji, że środek sezonu, urlop itd. muszę szybko coś kupić by mieć możliwość pływania. W miejscu gdzie jestem nie ma zbyt wielkiego wyboru. Zainteresowały mnie dwie propozycje:
1. ZAP Energy 100Ah kwasowy 480zł
2. Megalight 100Ah AGM 560zł lub 115Ah 590zł.
Do tej pory nie korzystałem z produktów żadnej z w/w firm. ZAP jako producent akumulatorów jest w Polsce znany, o drugiej firmie niewiele wiem. Proszę Kolegów o pomoc w podjęciu decyzji co do kupna. Z góry dziękuję za wszelkie propozycje.
Pytanie
n15
Witam!
Mój "stary" akumulator do silnika dość nieoczekiwanie odmówił współpracy. Z racji, że środek sezonu, urlop itd. muszę szybko coś kupić by mieć możliwość pływania. W miejscu gdzie jestem nie ma zbyt wielkiego wyboru. Zainteresowały mnie dwie propozycje:
1. ZAP Energy 100Ah kwasowy 480zł
2. Megalight 100Ah AGM 560zł lub 115Ah 590zł.
Do tej pory nie korzystałem z produktów żadnej z w/w firm. ZAP jako producent akumulatorów jest w Polsce znany, o drugiej firmie niewiele wiem. Proszę Kolegów o pomoc w podjęciu decyzji co do kupna. Z góry dziękuję za wszelkie propozycje.
Top użytkownicy dla tego pytania
326
208
134
127
Popularne dni
18 Mar
33
18 Paź
31
31 Mar
30
4 Lis
28
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 326 odpowiedzi
trout master 208 odpowiedzi
godski 134 odpowiedzi
Janusszr 127 odpowiedzi
Popularne dni
18 Mar 2018
33 odpowiedzi
18 Paź 2016
31 odpowiedzi
31 Mar 2018
30 odpowiedzi
4 Lis 2016
28 odpowiedzi
Popularne posty
maweric
and66
Myślałem że panowie z filmików o akumulatorach są prawdziwymi fachowcami ale ten mocno rozczarowuje niekompetencją, brak progu na granicy 10,5V tylko dużo niżej nie mówi o trwałości akumulatora tylko
Jozi
Czyżby któryś z Was był ojcem Tych dwóch dziewczyn .
Opublikowane grafiki
2144 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi