verwa Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 WitamCzy ktoś z kolegów posiada owe kije,,jakieś opinie ,parametry...etc.. - http://allegro.pl/team-fujishi-2-75m-100-japan-dostepne-w-pl-i3466470905.htmlpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 hej kolego,kiedyś kupiłem Team Fujitsu, który wyglądał identycznie jak ten z linku. Miałem model do 42g. Wiele o nim powiedzieć nie mogę bo miałem go zaledwie 3 razy na rybach. Mój był dość szybki pod obciążeniem "giął się cały" , to co mi nie pasowało to rękojeść i uchwyt kołowrotka. Rękojeść była dość gruba a w uchwycie blokował się kołowrotek..... Poczytaj w necie bo użytkownicy sprzętu firmy Fujitsu mieli i mają duży problem z serwisem...... Jeśli potrzebujesz kijek do 20/25g wyrzutu to kup blue rapida z linku poniżej i nie będziesz żałował...http://jerkbait.pl/topic/28131-skij-cd-blue-rapid-kij-shimano-beastmaster-kr%C4%99cio%C5%82-quantum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 skorzystaj z wyszukiwarki, bedzie o tym ze ... 2 watki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opis po byku, "wykonanie japonskie" to cos w stylu "czeski film".ato czyste tlumaczenie z googla Marka Fujishi udało się stworzyć doskonałą pręty wędkarskie. Temat byl na forum, moim znajomi w Hiszpani lowili i chyba dalej lowia kijami fujitsu (bo tak ta marka sie nazywala) kiedys byli zachwyceni czy sa nadal, nie wiem znajomy mial kolowrotek, na stopce dumnie napis Japan, nie mylic z made in japan, ktory zatarl sie po kilku wyprawach.Czasami zdarza sie ze jakis produkt, niekoniecznie markowy moze byc dobrym produktem, czesto sie jednak zdarza ze role dobrego i funkcjonalnego sprzetu zajmuje marketing i caly japonski czar pryska.To co dobre i markowe musi kosztowac, nie ma bata.Tytanowe fuji sic to koszt blisko takiego kija, gdzie zatem blank rekojesc uchwyt zbrojenie, ci japonczycy to tansi sa od chinczykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ja osobiście byłem kiedyś zainteresowany kupnem fujitsu Shogun.Podobno wędki te uchodzą za bardzo czułe i mocne ,ale dla mnie spinningującego czasami od rana do wieczora ważna jest również kwestia wagi wędziska a tu fujitsu już tak kolorowo nie wygląda.Konkretnie byłem zainteresowany kupnem wędki fujitsu shogun 230cm 6-30g i waga tej wędki wynosiła 195g-jak dla mnie to już trochę dużo.Wiem że jest jeszcze seria Team fujishi(fujitsu)-różni się podobno tym że nie ma oplotu(power mesh) i jest duzo drozsza.Jak dla mnie kij musi być również lekki a tu fujitsu przegrywa i dlatego się na niego niezdecydowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi