-PYTOON- Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Proszę Was o poradę jak odkręcić zapieczony uchwyt kołowrotka nie używając kleszczy/narzędzi? Wlałem w uchwyt oliwkę licząc że nada to poślizgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Czasami pomaga uderzenie w niego czyms co nie zrobi mu krzywdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 A może jednak klucz? Tyle, że oklejony grubo taśmą, np. jakaś mała żaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zalej go CocaColą.Szmata na nakrętkę i ręką powinno pójść.Nie robię sobie jaj!Na serio.Śrubę metalową można tak ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Popukalem, w paluchy złapałem i odkrecilem. Dzięki za rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zalej go CocaColą.Szmata na nakrętkę i ręką powinno pójść.Nie robię sobie jaj!Na serio.Śrubę metalową można tak ruszyć. metalowa tak, ale nie plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Popukalem, w paluchy złapałem i odkrecilem. Dzięki za rady! Hehe mówiłem pukanie jest dobre na wszystko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Hehe mówiłem pukanie jest dobre na wszystko :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ale nawet jak dobrze pukasz to często pomocne okazują się lubrykanty. Takoż i z seatem - czemu by mu nie psiknąć czasem jakiegoś WD44 czy Ronsona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi