dragon@ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam Czy ktoś posiada w/w kijek ? Jeśli tak to interesuje mnie akcja tego kija przy dł 240cm I jestem bardzo ciekawy jak sprawuje się jego brat model "L" do 12 g, to jest wklejanka?;> Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez dawidzcm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mam wklejke 228 do 8g. Kuleje wykonczenie, ale w tej cenie mysle ze spelnia oczekiwania. Kij ze mną dopiero 3 razy na rybach byl. Akcja raczej cieplejsza niz tegooczekiwalem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 No i dzisiaj udało padła decyzja na kijek Troker 240 2-8 gietów Od razy przetestowany, jak narazie wszystko okej. Kijek fajnie pracuje i nie mam zastrzeżeń co do wykonania;) Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 No i dzisiaj udało padła decyzja na kijek Troker 240 2-8 gietów Od razy przetestowany, jak narazie wszystko okej. Kijek fajnie pracuje i nie mam zastrzeżeń co do wykonania;) Polecam! Odświeżę kotleta Jak Ci się ten kijek sprawuje? Na jaki zakres wyrzutowy sam byś go określił? Czy będzie czuły przy 2-3 gramowych główkach, czy jednak na tą wagę jest niezbyt czuły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi