dawek1 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ciekawa propozycja echosondy na Androida i iOS! https://buydeeper.com/fishfinder/deeper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 200$ za zabawkę przypominającą echosondę ? To coś tutaj nie tak...Za tą kwotę kupisz normalne echo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pipczento2002 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zabawka zabawką, ale to właśnie może być przyszłość echosond. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawek1 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Na zabawkę do końca mi to nie wygląda, choć nigdy echo nie miałem więc się nie znam. Zastanawiam się tylko co mogą zaoferować mi echo w tej cenie bo ta ma całkiem fajne możliwości i oczywiście masz kolorowy wyświetlacz jak ktoś lubi sobie kolorki pooglądać. A na poważnie to masz gps z miejscówkami, mniej lub bardziej przydatny kalendarz brań, pogodę i jeżeli dobrze pamiętam 8 wielkości pokazywanych ryb. Co daje całkiem ładne echo.Dodatkowo oprogramowanie na pewno będą rozwijać jak to bywa w iOS. A sama cena na pewno spadnie to jest nowość, która ma być w sprzedaży dopiero w przyszłym miesiącu więc cena wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 pare lat temu byly dostepne podobne rozwiazania, z tym ze wyswietlacz byl przypinany do blanku wedki a nie transmitowal na telefon czy inny display Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matiz992 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nadal są dostępne, miałem okazję zobaczyć coś takiego nad wodą. Wielkość starego telefonu komórkowego, wyświetlacz też takiej jakości Jedyne do czego się nadawało to sprawdzenie głębokości bo struktura dna i cała reszta były praktycznie nieczytelne. Dla mnie strata kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawek1 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 W tym odczyt struktury dna wyglada przyzwoicie. A może ktos kojazy w tym przedziale cenowym jakiś sprzęt godny polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nadal są dostępne (...) Jedyne do czego się nadawało to sprawdzenie głębokości bo struktura dna i cała reszta były praktycznie nieczytelne. dokladnie tak to kiedys wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marianosum Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 W tym odczyt struktury dna wyglada przyzwoicie. A może ktos kojazy w tym przedziale cenowym jakiś sprzęt godny polecenia? Podbije temat potrzebuje coś prostego na rzeke co byście polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 bardzo możliwe, że któryś z producentów dalej pójdzie w tym kierunku. Obecnie byle jaki smartfon ma potężną moc obliczeniową. Wystarczy połączyć go przez BT z urządzeniem i cieszyć się obrazem na ekranie telefonu. Pozostaje kwestia zasilania i upchania elektroniki w głowicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zenek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 jaki to ma zasięg ? jak stanę na główce i puszcze to w nurcie to po ilu metrach zgubie sygnał ?stare bezprzewodowe sondy były beznadziejne, zasięg max 15m i wymiana baterii bez użycia młotka niemożliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawek1 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Z tego co wyczytałem to jest zasięg 50m. Jak dla mnie całkiem niezły, choć pewnie zależy to tez od telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dawek1
Ciekawa propozycja echosondy na Androida i iOS!
https://buydeeper.com/fishfinder/deeper
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi