rapia Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 To znowu ja. Mam dylemat czy po tak kiepskim poczatku sezonu warto sie jeszcze teraz wybrac na Rede czy moze troche odczekac jak pokaza sie swieze ryby w rzece.A moze sprobowac na dolnym odcinku rzeki.Mam rozdwojenie jazni czy dac jeszcze szanse Redzie czy moze sprobowac na Raduni poszukac pstraga??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 I tu i tu <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 No ja się na tym nie znam ale te bym spróbował i tu i tu tak będzie najlepiej jeśli nie masz daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 W Redzie też są pstrągi ... bodajże dwa lata temu zarybiali takimi 30-40cm możesz zabrać nad wode dwa zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 W Redzie są i pstrągi i trocie.Dwie mam namierzone Przy tak niskiej wodzie i mimo ciepla ryby niechętnie spływają,jeśli już to w nocy.Niestety jest też minus tego faktu taki ,że nie są agresywne a dzienne słoneczko przeczekują w dziurach.Ja tam w sobotę nie odpuszczam, zaczynam o świcie od mostu krokowskiego, potem ok. szpitala Oczywiście już w tą sobotę , kto by tam wytrzymał do 26 Może jaki prezent imieninowy sobie złapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 W Ja tam w sobotę nie odpuszczam, zaczynam o świcie od mostu krokowskiego, potem ok. szpitala Oczywiście już w tą sobotę , kto by tam wytrzymał do 26 Może jaki prezent imieninowy sobie złapię Ja też bede w tę sobotę na Redzie w niedziele pewnie też, chyba wyskocze na dolny odcinek. Siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Tomek, a chodziłeś może w tygodniu, coś się działo?Na dole będzie pewno tłok, a wiatrów srebrniakowych nie było.Mam też dziwne odczucie ,że ryby z dołu spłynęły najwcześniej a te z góry jeszcze nie dotarły.Początek na dole był nadzwyczaj kiepski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 nie wiem sam co o tym mysleć, 6 stycznia w niedziele złapałem 72cm na dole, ale wcześniej wiało, więc rybki srebrne były. Ja w tygodniu nie mogę praca od switu do zmierzchu. Informacji mam bardzo mało, dosłownie pojedyńcze ryby i chyba masz rację z dołu kelty musiały juz spłynac. Ja teraz mieszkam 300 mertów od Redy na nowym osiedlu na Śmiechowie, muszę rozgryźć odcinek koło bloków bo łowiłem tam tylko na otwarciu sezonu. siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Nooo, ładne sreberko! A na dole na jakim odcinku najchętniej łowisz? Ja najczęściej od hodowli do betonowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Cięzko mi mówic o ulubionych odcinkach, dopiero zaczałem poznawac Rede, moj pierwszy raz tą rzeką był na otwarciu, teraz co sobotę i niedziele staram się byc przynajmniej 3 godziny od świtu, potem obowiązki w domu. za dwa miesiące powiem gdzie najbardziej lubie łowić siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 czesc.w ten wekend musze niestety isc do pracy bo tak pewnie tez bym sie wybral na ryby.Dopiero 26 i 27 moge sie sprobowac z rybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 @rapia Witaj.Sie nie przejmuj chłopie, jak już się wku...sz w tej robocie, tonastępne wyjazdy będą może bardziej owocne. Czego Ci życzę.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Pocieszę cię ,że pracuję w niedzielę(obie),ale 26 też ruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 dzieki sobota juz za mna,wiec jeszcze tydzien i bede na rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi