sukingad Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Cześć wszystkim, czy wiecie może jak wstawić link z filmem do treści posta tak, żeby wyświetlany w treści wiadomości był obraz a nie sam link? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seiken Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) dajesz przed linkiem [ youtube ] tu link [ /youtube ] tylko nawiasy blisko napisu youtube Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marceli Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 jak wstawić kod z youtube aby był widoczny jako miniatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Wklejasz adres. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marceli Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 wklejam adres i miniatury i tak nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) -https://www.youtube.com/watch?v=mg84JQ8VJMQ Spróbuj powyższego bez myślnika na początku. Edytowane 27 Listopada 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marceli Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) https://www.youtube....h?v=mg84JQ8VJMQ bez też nie już wszystko próbowałem i ciągle kicha Edytowane 27 Listopada 2015 przez Marceli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 To już nie wiem. U mnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebalos.77 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Kliknij prawym przyciskiem myszy na filmie i wyskoczy okno,wybierz "Kopiuj adres URL filmu" i masz go w schowku.Pisząc posta,naciśnij raz prawym daj "wklej" i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebo0707 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 za moment wstawię nagranie https://www.youtube.com/watch?v=TVYyBTHRxX8&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marceli Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) fajne jak wklejam adres z yotutube to nie widzę tylko link, jak wyjdę i się z powrotem zaloguje to już widzę miniaturę https://www.youtube.com/watch?v=TVYyBTHRxX8 https://www.youtube.com/watch?v=TVYyBTHRxX8 Z edytowałem Twój post i po prostu skopiowałem wkleiłem i Wiem co robisz źle Wejdź w edycję posta Kliknij na ikonę w lewym narożniku Tryb BBCode i zobacz jak wyglądają oba linki mój jest na dole. Sebo Edytowane 27 Listopada 2015 przez Marceli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marceli Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 wklejam adres i miniatury i tak nie widać tu widzę Bo tego ja edytowałem do testów Sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebo0707 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Nie wstawiasz czasem przez cod Odnośnik ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marceli Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) już wiem nie komp jest tępy tylko ja dzięki za pomoc Edytowane 27 Listopada 2015 przez Marceli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebo0707 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Czyli co robiłeś nie tak ??Wstawiałeś przez Odnośnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marceli Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) tryb BBCcode miałem włączony lub wyłączony ten przycisk w lewym rogu Edytowane 27 Listopada 2015 przez Marceli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Marconi Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Odświeżę temat. Jakoś nie mogę znaleźć informacji czy można dodać do posta filmik który nagrałem telefonem i mam go na kompie ? Czy tylko link do filmu np na youtube ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Marconi Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Ok nie ma tematu, dodałem z youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sukingad
Cześć wszystkim, czy wiecie może jak wstawić link z filmem do treści posta tak, żeby wyświetlany w treści wiadomości był obraz a nie sam link? Z góry dzięki za pomoc.
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi