Sebus Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam, kołowrotek Shimano baitrunner 8000xt ea nadaje sie na suma ? Przepraszam wiem że ten temat nie powienien ru być ale nie wiedziałem gdzie go "wsadzić" Pozdrawiam Sebus :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebus Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 chodzi mi o taki kołowrotek jak w poniższym linku:http://www.trotka.pl/p/pl/sbt-xtea/kolowrotek_shimano_super_baitrunner_xtea.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) No pewnie że się nie nadaje , choć zalezy jeszcze na jakiego suma????Kup se chłopie Pena SPINFISHERa lub SLAMERka -360-460, albo jaką ARCTICę -500-600 i jeszcze kasy ci zostanie na drugi .A poza tym trochę nie w tym dziale piszesz Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebus Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 no właśnie też tak myślałem nad slamerem ale mam baitrunnera do kupienia z plecionką za 500zł .. ma co prawda 3 lata ale po pierwsze wiem że ten kolega o sprzęt dba a po 2 on był 3 razy nad wodą więc nic mu nie jest ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebus Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 właśnie wiem że nie ten dział ale nie wiedziałem w którym bo w spinningu też nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 właśnie wiem że nie ten dział ale nie wiedziałem w którym bo w spinningu też nie bardzo jezeli bedziesz lowil na pellet, zywca czy trupa, to wtedy faktycznie nie ten dzial i ... nie to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgaduje co to za model S. Zwazywszy, ze mozna tym lowic na spining tam tez to wysylam.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi