rapia Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Mam pytanie jestem zainteresowany tym kolowrotkiem i prosze o podpowiedzi.Czy ktos mial do czynienia z tym modelem i czy warto go kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze-m Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 osobiście mam model 2000 za tą cenę polecam naprawdę warto choć to tylko made in china to jakość zaskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiz1 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Wielkość 4000 sugeruje, że szukasz kołowrotka do cięższego łowienia. Na tym polu nie mam doświadczeń, z powodzeniem za to od kilku lat łowię na taniutką Daiwę Shogun (poprzednik Procastera) wielkość 2500. Spisuje się nieźle i mimo made in China działa płynnie i bezawaryjnie. Mimo że przykręcam ją do kilkukrotnie droższych od niej wędzisk (kosztowała stoparenaście złotych) wizualnie i użytkowo nie powoduje u mnie kompleksów. Moja opinia nie jest ściśle związana Procaster-em 4000, ale pokazuje ,że można też coś zrobić tanio i dobrze. Niestety wspomnianej Daiwy Shogun już nie produkują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi